Таг: Венко Филипче

1 81 82 83822 / 822 НАПИСИ
ВЕНКО ФИЛИПЧЕ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО, ДРУГИТЕ ИМИЊА ЌЕ ЈА ЧЕКААТ СРЕДБАТА ЗАЕВ-СЕЛА

ВЕНКО ФИЛИПЧЕ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО, ДРУГИТЕ ИМИЊА ЌЕ ЈА ЧЕКААТ СРЕДБАТА ЗАЕВ-СЕЛА

Неврохирургот Венко Филипче е потврден кандидат за министер за здравство. „Венко Филипче е потврден кандидат за министер за здравство. Кога ќе ги д ...
ИМЕТО НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ СЕ ЗНАЕ НА 25 ДЕКЕМВРИ, ВЕЛИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ОСМАНИ

ИМЕТО НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ СЕ ЗНАЕ НА 25 ДЕКЕМВРИ, ВЕЛИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ОСМАНИ

До 25 декември ќе се знае името на новиот министер за здравство, поширока реконструкција на владата нема да има, само пополнување на празните места, к ...
1 81 82 83822 / 822 НАПИСИ