Таг: Владо Камбовски

1 2 3 20 / 25 НАПИСИ
ИСТРАГАТА ЗА 27 АПРИЛ МОРА ДА ДОВЕДЕ ДО НАРЕДБОДАВАЧИТЕ И ДО ЗВРЛЕВСКИ, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

ИСТРАГАТА ЗА 27 АПРИЛ МОРА ДА ДОВЕДЕ ДО НАРЕДБОДАВАЧИТЕ И ДО ЗВРЛЕВСКИ, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

Истрагата за крвавиот организиран напад и за упадот во Собранието како највисока институција во државата треба да е комплетна, а не да се водат парциј ...
ТАЈНОТО ГЛАСАЊЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКИОТ МАНДАТ НЕМА ДА ГИ СПАСИ УСТАВНИТЕ СУДИИ ОД ЗАТВОР

ТАЈНОТО ГЛАСАЊЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКИОТ МАНДАТ НЕМА ДА ГИ СПАСИ УСТАВНИТЕ СУДИИ ОД ЗАТВОР

Уставните cудии кои ќе гласаат за продолжување на мандатот на градоначалниците и советниците избрани пред четири години и ќе им го продолжат владеењет ...
УСТАВНИТЕ СУДИИ В СРЕДА ЌЕ РАСПРАВААТ ЗА ИНИЦИЈАТИВИТЕ ЗА ВЕЧНО ВЛАДЕЕЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ

УСТАВНИТЕ СУДИИ В СРЕДА ЌЕ РАСПРАВААТ ЗА ИНИЦИЈАТИВИТЕ ЗА ВЕЧНО ВЛАДЕЕЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ

Уставниот суд ги стави на дневен ред на седницата на 10 мај двете иницијативи за укинување членови од Законот за локална самоуправа и од Изборниот зак ...
АКО ГО ПРОДОЛЖАТ МАНДАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ, УСТАВНИТЕ СУДИИ ЌЕ ОДАТ В ЗАТВОР, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

АКО ГО ПРОДОЛЖАТ МАНДАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ, УСТАВНИТЕ СУДИИ ЌЕ ОДАТ В ЗАТВОР, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

Уставниот суд нема надлежност и не смее да одлучува за продолжување на мандатот на градоначалниците, туку Собранието, вели академик Владо Камбовски за ...
УСТАВНИТЕ СУДИИ ЌЕ ОДАТ В ЗАТВОР АКО ГО ПРОДОЛЖАТ МАНДАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

УСТАВНИТЕ СУДИИ ЌЕ ОДАТ В ЗАТВОР АКО ГО ПРОДОЛЖАТ МАНДАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

Уставниот суд нема надлежност и не смее да одлучува за продолжување на мандатот на градоначалниците, туку Собранието, вели академик Владо Камбовски ...
УСТАВНИТЕ СУДИИ ЌЕ ОДАТ В ЗАТВОР АКО ГО ПРОДОЛЖАТ МАНДАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

УСТАВНИТЕ СУДИИ ЌЕ ОДАТ В ЗАТВОР АКО ГО ПРОДОЛЖАТ МАНДАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

Уставниот суд нема надлежност и не смее да одлучува за продолжување на мандатот на градоначалниците, туку Собранието, вели академик Владо Камбовски ...
ВЕЉАНОСКИ ЧЕКА НЕКОЈ ДА ПОБАРА СВИКУВАЊЕ СЕДНИЦА ЗА ПОПЛАВИТЕ

ВЕЉАНОСКИ ЧЕКА НЕКОЈ ДА ПОБАРА СВИКУВАЊЕ СЕДНИЦА ЗА ПОПЛАВИТЕ

“Собранието стои на располагање да свика седница ако треба да се донесе закон или друг акт со кој ќе се олесни надминувањето на последиците од катастр ...
СЈО МОЖЕ ПАК ДА БАРА ПРИТВОР ЗА ЈАНАКИЕСКИ И ЈАНКУЛОВСКА КАКО ДА НЕМАЛО АБОЛИЦИЈА

СЈО МОЖЕ ПАК ДА БАРА ПРИТВОР ЗА ЈАНАКИЕСКИ И ЈАНКУЛОВСКА КАКО ДА НЕМАЛО АБОЛИЦИЈА

Специјалното јавно обвинителство вели дека се уште ги нема добиено решенијата од Претседателот Иванов за повлекување на  на аболицијата за сите 56 пом ...
КАМБОВСКИ: КАТИЦА ИТНО ДА ГИ ВИКНЕ АБОЛИРАНИТЕ СВЕДОЦИ

КАМБОВСКИ: КАТИЦА ИТНО ДА ГИ ВИКНЕ АБОЛИРАНИТЕ СВЕДОЦИ

Сведоците на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) што останаа во милост на претседателот Ѓорге Иванов имаат обрска пред законот да сведочат и смеат ...
НЕДЕЛКОВА: ВЛАДАТА ГО ПОНИЖИ ВРХОВНИОТ СУД

НЕДЕЛКОВА: ВЛАДАТА ГО ПОНИЖИ ВРХОВНИОТ СУД

Газда на свечената сала на Врховниот суд, која министерот за финансии Зоран Ставрески ја узурпира со одлука на Владата и му ја даде во владение на Осн ...
1 2 3 20 / 25 НАПИСИ