Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 2 3 4 30 / 35 НАПИСИ
30 FËMIJË ME PROBLEME NË RRITJE DO TË VUAJNË PËR 260.000 EURO, DREJTORI IBRAHIMI KURSEN

30 FËMIJË ME PROBLEME NË RRITJE DO TË VUAJNË PËR 260.000 EURO, DREJTORI IBRAHIMI KURSEN

Pesë subspecialistë të Klinikës për sëmundje të fëmijëve, të enjten e nënshkruan mendimin profesional, që ndryshimi i terapisë për 30 fëmijë me proble ...
BURGU “IDRIZOVË” NDALOI QË TË GJYKARAT TË JAPIN ILAÇE DHE METADON, PAS REAGIMIT TË OMBUDSMANIT

BURGU “IDRIZOVË” NDALOI QË TË GJYKARAT TË JAPIN ILAÇE DHE METADON, PAS REAGIMIT TË OMBUDSMANIT

Burgu “Idrizovë” ua ndaloi të gjykuarave të japin terapinë ditore me hapa dhe metadon, pas ndërhyrjes së Avokatit të Popullit, Ixhet Memeti. Ombudsman ...
MINISTRI TODOROV QE TRE VJET NUMËRON SA MJEKË MUNGOJNË NË BURGJE

MINISTRI TODOROV QE TRE VJET NUMËRON SA MJEKË MUNGOJNË NË BURGJE

Ministria e shëndetësisë qe tre vjet e zvarrit zbatimin e Ligjit për ekzekutimin e sanksioneve, ndryshimet e të cilit është dashur të zbatohen në viti ...
NËPËR BURGJE NJERËZIT PO VDESIN SEPSE QEVERIA TRE VJET ME RADHË E NDAL REFORMËN

NËPËR BURGJE NJERËZIT PO VDESIN SEPSE QEVERIA TRE VJET ME RADHË E NDAL REFORMËN

Të gjykuar të lënë pa mjek, pa ilaçe dhe pa ambulanca të burgut, pa pajisje mjekësore të duhura, gjëra të cilat Avokati i Popullit i ka theksuar me vi ...
NË VARREZA JANË VJEDHUR 7 PLLAKA VARRI TË MERMERTA,TË RËNDA GJYSËM TON – “BUTELI” REFUZON TË DËMSHPËRBLEJË

NË VARREZA JANË VJEDHUR 7 PLLAKA VARRI TË MERMERTA,TË RËNDA GJYSËM TON – “BUTELI” REFUZON TË DËMSHPËRBLEJË

Avokati i Popullit do të hetojë rastin e vjedhjes së pllakave të mermerta të varrit në varrezat e SHA “Butel”, në lagjen Gjorçe Petrov, pasi i cënuari ...
KOCE DHE SOKOL SHTYHEN PËR TUALET, KURSE PRONARJA LAHET NËPËR KOMSHINJ

KOCE DHE SOKOL SHTYHEN PËR TUALET, KURSE PRONARJA LAHET NËPËR KOMSHINJ

Avokati i popullit në 25 korrik të këtij viti ka ngritur procedurë pas parashtresës së Elica Obradoviqit, banore e rrugës Arseni Jovkov të lagjes së S ...
QEVERIA E KTHEU NDIHMËN PËR TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PAS REAGIMIT TË AVOKATIT TË POPULLIT

QEVERIA E KTHEU NDIHMËN PËR TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PAS REAGIMIT TË AVOKATIT TË POPULLIT

Të sëmurit nga fibroza cistike përsëri do të marrin ndihmën financiare nga Ministria e punës dhe politikës sociale. Në janar të këtij viti, me vendimi ...
“UJËSJELLËSI” I MBLEDH PARATË E BAROKUT ME FATURAT E ÇRREGULLTA  PËR SHKUPJANËT  ME VLERË DERI NË 18.000 EURO

“UJËSJELLËSI” I MBLEDH PARATË E BAROKUT ME FATURAT E ÇRREGULLTA PËR SHKUPJANËT ME VLERË DERI NË 18.000 EURO

Ndërmarrja publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi” gjatë një viti e gjysëm, shfrytëzuesve u ka dorëzuar fatura për ujë, të cilin ata nuk e kanë harxhuar. ...
“UJËSJELLËSI” FSHEH ARSYEN SE PSE KA SHLYER BORXHET E UJIT ME VLERË MBI TRE MILIONË EURO TË ISH MINISTRAVE DHE DEPUTETËVE

“UJËSJELLËSI” FSHEH ARSYEN SE PSE KA SHLYER BORXHET E UJIT ME VLERË MBI TRE MILIONË EURO TË ISH MINISTRAVE DHE DEPUTETËVE

Ndërmarrja publike “Ujësjellësi dhe kanalizimi” mban të fshehtë arsyen se pse ua ka shlyer borxhet e ujit me vlerë prej mbi tre milionë eurove, ish mi ...
TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PËRSËRI DO TË MARRIN NDIHMË FINANCIARË PËR SHËRIM, PAS REAGIMIT TË OMBUDSMANIT

TË SËMURËT NGA FIBROZA CISTIKE PËRSËRI DO TË MARRIN NDIHMË FINANCIARË PËR SHËRIM, PAS REAGIMIT TË OMBUDSMANIT

Personat me fibrozë cistike prej dje, janë kthyer në Rregulloren për vlerësim të nivelit të kufizimit të personave në zhvillimin mental dhe fizik dhe ...
1 2 3 4 30 / 35 НАПИСИ