Таг: администрација

1 5 6 762 / 62 НАПИСИ
ПОЛОВИНА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ЗА ПЛАТИ НА АДМИНИСТРАЦИЈАТА

ПОЛОВИНА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ЗА ПЛАТИ НА АДМИНИСТРАЦИЈАТА

За плати на администрацијата во општина Кавадарци се трошат 50 до 60 отсто од општинскиот буџет за 2016 година, кажа денеска Горан Белевски, советник ...
АДМИНИСТРАЦИЈАТА СПРОВЕДУВА ПАРТИСКА ПРОГРАМА, МЕСТО ДА ГИ СЕРВИСИРА ГРАЃАНИТЕ, ОБВИНИ НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ МЕМЕТИ

АДМИНИСТРАЦИЈАТА СПРОВЕДУВА ПАРТИСКА ПРОГРАМА, МЕСТО ДА ГИ СЕРВИСИРА ГРАЃАНИТЕ, ОБВИНИ НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ МЕМЕТИ

Судовите не ги штитат човековите права и слободи, медиумите не се слободни, слободата на говор според сите меѓународни извештаи е загрозена во Македон ...
1 5 6 762 / 62 НАПИСИ