Таг: Алкалоид

1 7 8 987 / 87 НАПИСИ
АЛКАЛОИД СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 5% И 115 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ

АЛКАЛОИД СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 5% И 115 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари - септември 2016 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревиди ...
СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ ОД ФОНДАЦИЈАТА “ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“

СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ ОД ФОНДАЦИЈАТА “ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“

Фондацијата “Трајче Мукаетов“ годинава ќе стипендира 35 студенти, односно 15 студенти од Фармацевтскиот факултет и 20 студенти од Медицинскиот факулте ...
„АЛКАЛОИД“ ЌЕ БАРА ФРАНЦУСКИ ПАРТНЕРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊА

„АЛКАЛОИД“ ЌЕ БАРА ФРАНЦУСКИ ПАРТНЕРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊА

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние најави дека со скопски „Алкалоид“ заеднички ќе се обидат да воспостават соработка во истражувања со француски ...
АЛКАЛОИД ПРОСЛАВИ ОСУМ ДЕЦЕНИИ ПОСТОЕЊЕ

АЛКАЛОИД ПРОСЛАВИ ОСУМ ДЕЦЕНИИ ПОСТОЕЊЕ

Фармацевтската компанија „Алкалоид АД Скопје“ прослави 80 години од своето постоење. Живко Мукаетов, генерален директор на „Алкалоид АД Скопје“, рече ...
НА ХУМАНИТАРЕН ПИКНИК НА „АЛКАЛОИД“ СОБРАНИ 1,3 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ДЕТЕ СО ТУМОР НА МОЗОКОТ

НА ХУМАНИТАРЕН ПИКНИК НА „АЛКАЛОИД“ СОБРАНИ 1,3 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ДЕТЕ СО ТУМОР НА МОЗОКОТ

Донација од над 1,3 милиони денари ќе добие вработен во „Алкалоид АД Скопје“, за лекување на неговото 18 месечно дете, која беше собрана на хуманитарн ...
„АЛКАЛОИД“ СО РАСТ НА КОНСОЛИДИРАНИТЕ ПРОДАЖБА И НЕТО ДОБИВКА И 95 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ ГОДИНАВА

„АЛКАЛОИД“ СО РАСТ НА КОНСОЛИДИРАНИТЕ ПРОДАЖБА И НЕТО ДОБИВКА И 95 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ ГОДИНАВА

Раст на консолидираните продажби од 4%, раст на консолидираната нето добивка од 8% и 95 нови вработувања, оствари „Алкалоид“ во периодот јануари – јун ...
АЛКАЛОИД ОТВОРИ НОВ ЦЕНТАР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ

АЛКАЛОИД ОТВОРИ НОВ ЦЕНТАР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ

„Алкалоид„ денеска свечено го отвори новиот центар за контрола на квалитетот. Во новиот центар од 3.000 метри квадратни се инвестирани на над пет мил ...
1 7 8 987 / 87 НАПИСИ