Таг: Аце Коцевски

1 4 5 6 7 60 / 64 НАПИСИ
ВО ВЕЛЕС СЕ СОБИРАШЕ ОТПАД, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РАЗОЧАРАН ОД ОДЗИВОТ НА ГРАЃАНИТЕ

ВО ВЕЛЕС СЕ СОБИРАШЕ ОТПАД, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ РАЗОЧАРАН ОД ОДЗИВОТ НА ГРАЃАНИТЕ

Во Велес вчера се организираше еколошката акција „Не валкај, разубави ден. За Велес“ на која се собираше смет од три локации во градот. Учествуваа 200 ...
ЗАКУПЦИТЕ НА БАЗЕНОТ И БИЛБОРДИТЕ ДОЛЖАТ 14О.000 ЕВРА ОТИ СО ГОДИНИ НЕ ПЛАЌАЛЕ КИРИЈА НА ОПШТИНА ВЕЛЕС

ЗАКУПЦИТЕ НА БАЗЕНОТ И БИЛБОРДИТЕ ДОЛЖАТ 14О.000 ЕВРА ОТИ СО ГОДИНИ НЕ ПЛАЌАЛЕ КИРИЈА НА ОПШТИНА ВЕЛЕС

Закупецот на Градскиот базен во Велес три  години не плаќал кирија, а  четири години билбордите   се користеле без да се продолжи договорот, соопшти г ...
ОПШТИНА ВЕЛЕС ЛЕГАЛНО КУПУВАЛА КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ ПО АСТРОНОМСКИ ЦЕНИ

ОПШТИНА ВЕЛЕС ЛЕГАЛНО КУПУВАЛА КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ ПО АСТРОНОМСКИ ЦЕНИ

Општина Велес набавувала канцелариски материјал, далеку по  повисоки цени отколку пазарните, објави градоначалникот на Велес Аце Коцевски. Toj не кажа ...
ВЕЛЕШКИОТ КОМУНАЛЕЦ „ДЕРВЕН“ ГИ ПУМПАЛ ЦЕНИТЕ КОН ОПШТИНАТА ЗА ДА ВРАБОТУВА ПАРТИСКИ КАДРИ НА ВМРО-ДПМНЕ, ТВРДИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕВСКИ

ВЕЛЕШКИОТ КОМУНАЛЕЦ „ДЕРВЕН“ ГИ ПУМПАЛ ЦЕНИТЕ КОН ОПШТИНАТА ЗА ДА ВРАБОТУВА ПАРТИСКИ КАДРИ НА ВМРО-ДПМНЕ, ТВРДИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЦЕВСКИ

Долгот на  Општина Велес кон Јавното комунално претпријкатие „Дервен“ изнесува 1,5 милиони евра, ниту една фактура не била платена од 2014. Општина ...
ВЕЛЕШАНИ САКААТ ОФИЦЕРСКИ ДОМ ДА СТАНЕ РЕСТОРАН  

ВЕЛЕШАНИ САКААТ ОФИЦЕРСКИ ДОМ ДА СТАНЕ РЕСТОРАН  

Како да се искористат поранешниот Офицерски дом, зградата на киното, поранешното основно училиште „Џинот“,  некогашниот хотел „Вила зора“ , се прашува ...
ВО ВЕЛЕС ВЕЌЕ НЕМА ТЕЗГИ НА ТРОТОАР, ПАРКИНГ И НА ПЛОШТАДОТ КОЈНИК

ВО ВЕЛЕС ВЕЌЕ НЕМА ТЕЗГИ НА ТРОТОАР, ПАРКИНГ И НА ПЛОШТАДОТ КОЈНИК

Локалната власт во Велес ги ослободи тротарите, паркингот околу Градскиот пазар и плоштадот Којник од поставените тезги. Ова било со цел сообраќајот д ...
СУДОТ ЌЕ ОДЛУЧИ КОЈ ЌЕ ГИ ДОБИЕ 18-ТЕ КОМИТСКИ „НАГАНТ“ РЕВОЛВЕРИ, НАЈДЕНИ ВО КУЌА ВО ВЕЛЕС

СУДОТ ЌЕ ОДЛУЧИ КОЈ ЌЕ ГИ ДОБИЕ 18-ТЕ КОМИТСКИ „НАГАНТ“ РЕВОЛВЕРИ, НАЈДЕНИ ВО КУЌА ВО ВЕЛЕС

18-те „нагант“ револвери за кои се смета дека се стари 120 години, а кои беа пронајдени  во куќа во Велес на 23 ноември, се на вештачење кое треба да ...
ФАБРИКА ЗА КОМУНАЛЕН ОТПАД И ЦЕНТАР ЗА БЕЗДОМНИ КУЧИЊА, ПРИОРИТЕТ ЗА ОПШТИНИТЕ ОД ВАРДАРСКИОТ РЕГИОН

ФАБРИКА ЗА КОМУНАЛЕН ОТПАД И ЦЕНТАР ЗА БЕЗДОМНИ КУЧИЊА, ПРИОРИТЕТ ЗА ОПШТИНИТЕ ОД ВАРДАРСКИОТ РЕГИОН

Изградба на регионална фабрика за третман на цврст комунален отпад и изградба на регионален центар за третман на бездомни кучиња, се двата приоритета ...
НАПУШТЕНО УЧИЛИШТЕ ЌЕ СТАНЕ ГРАДИНКА ВО ВЕЛЕС ЗА ДА СЕ ЗГОЛЕМИ БРОЈОТ НА ДЕЦА ВО ПРЕТШКОЛСКИ УСТАНОВИ

НАПУШТЕНО УЧИЛИШТЕ ЌЕ СТАНЕ ГРАДИНКА ВО ВЕЛЕС ЗА ДА СЕ ЗГОЛЕМИ БРОЈОТ НА ДЕЦА ВО ПРЕТШКОЛСКИ УСТАНОВИ

Празната зграда на основното училиште „Јордан Хаџи-Константинов Џинот“ во Велес, ќе стане детска градинка. Велешкиот градоначалник Аце Коцевски, рече ...
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС КОЦЕВСКИ ЈА СОПРЕ ИЗГРАДБАТА НА ПОКРИЕНИОТ ПАЗАР И КРУЖНИОТ ТЕК

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС КОЦЕВСКИ ЈА СОПРЕ ИЗГРАДБАТА НА ПОКРИЕНИОТ ПАЗАР И КРУЖНИОТ ТЕК

Двата големи проекти кои претходната општинска власт на Велес ги започна пред  изборите, новата ги сопре. Изградба на покриен градски пазар и кружен т ...
1 4 5 6 7 60 / 64 НАПИСИ