Таг: Дејвид Боуви

ПОЧИНА КАНСАИ ЈАМАМОТО, МОДНИОТ ДИЗАЈНЕР КОЈ ПРАВЕШЕ КОСТИМИ ЗА ДЕЈВИД БОУВИ

ПОЧИНА КАНСАИ ЈАМАМОТО, МОДНИОТ ДИЗАЈНЕР КОЈ ПРАВЕШЕ КОСТИМИ ЗА ДЕЈВИД БОУВИ

Прославениот јапонски моден дизајнер Кансаи Јамамото, познат по своите авангардни колекции и соработката со Дејвид Боуви, почина на 76 години од леуке ...
ФИЛИП ГЛАС ЈА НАПИША ТРЕТАТА СИМФОНИЈА СПОРЕД АЛБУМ НА БОУВИ ПО 20 ГОДИНИ ОДЛОЖУВАЊЕ

ФИЛИП ГЛАС ЈА НАПИША ТРЕТАТА СИМФОНИЈА СПОРЕД АЛБУМ НА БОУВИ ПО 20 ГОДИНИ ОДЛОЖУВАЊЕ

Три години по смртта на Дејвид Боуви, двaјца светски значајни композитори Филип Глас и Џон Адамс се соединија во Лос Анџелес за да му оддадат почит. Џ ...
ЌЕ ВРАБОТУВААТ ПСИХОЛОЗИ КАКО КОМПЈУТЕРСКИ ИНЖЕНЕРИ ВО АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ

ЌЕ ВРАБОТУВААТ ПСИХОЛОЗИ КАКО КОМПЈУТЕРСКИ ИНЖЕНЕРИ ВО АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во Службен весник објави нова систематизација, според која на места за инженери за информатичка ...
СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВЛОЖИЛЕ 7 ПАТИ ПОМАЛКУ ОД ВЕТЕНОТО, ОТКРИ БАЗАТА НА БИРН

СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВЛОЖИЛЕ 7 ПАТИ ПОМАЛКУ ОД ВЕТЕНОТО, ОТКРИ БАЗАТА НА БИРН

  Странските инвеститори инвестирале седум пати помалку од најавеното и отвориле три пати помалку работни места отколку што ветиле, покажува б ...
„ГЕНТЕРМ“ ЌЕ СЕ ПРОШИРУВА ВО ПРИЛЕП, А ОТПУШТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ НЕ СЕ ПОВИКАНИ НА РАБОТА

„ГЕНТЕРМ“ ЌЕ СЕ ПРОШИРУВА ВО ПРИЛЕП, А ОТПУШТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ НЕ СЕ ПОВИКАНИ НА РАБОТА

Американската компанија „Гентерм“со седиште во Прилеп на три дена пред овие предвремени парламентарни избори соопшти дека ќе ги проширува своите капац ...
5 / 5 НАПИСИ