Таг: градинки

1 6 7 872 / 72 НАПИСИ
НАД 7.800 БОЛНИ ОД ГРИП, КОМИСИЈАТА ПРЕПОРАЧУВА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ШКОЛИТЕ И ПОЧЕСТО ПРОВЕТРУВАЊЕ

НАД 7.800 БОЛНИ ОД ГРИП, КОМИСИЈАТА ПРЕПОРАЧУВА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА ШКОЛИТЕ И ПОЧЕСТО ПРОВЕТРУВАЊЕ

  Комисијата за заразни болести информираше дека во системот „Мој термин“ во декември биле евидентирани повеќе од 7.800 лица заболени од грип ...
ГРАДИНКИТЕ И ШКОЛИТЕ СЕ ГРАДАТ БЕЗ СЕИЗМИЧКА АНАЛИЗА НА ЗЕМЈИШТЕТО, АЛАРМИРААТ ОД ИЗИИС

ГРАДИНКИТЕ И ШКОЛИТЕ СЕ ГРАДАТ БЕЗ СЕИЗМИЧКА АНАЛИЗА НА ЗЕМЈИШТЕТО, АЛАРМИРААТ ОД ИЗИИС

Државата води сметка за сеизмичката безбедност на објекти во кои е сместенa јавната администрација во државните институции, но не и за објектите во ко ...
1 6 7 872 / 72 НАПИСИ