Таг: Холандска амбасада

1 2 10 / 14 НАПИСИ
КАТЕДРАТА ЗА СОВРЕМЕН ТАНЦ ОД ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ДОБИ БАЛЕТСКИ СТУДИЈА ВО ДОМ НА АРМ ВО СКОПЈЕ

КАТЕДРАТА ЗА СОВРЕМЕН ТАНЦ ОД ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ДОБИ БАЛЕТСКИ СТУДИЈА ВО ДОМ НА АРМ ВО СКОПЈЕ

Катедрата за современ танц при Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип отсега ќе работи во Домот на АРМ во Скопје, кажа денеска деканката на Филмската академ ...
ГИ КУПИВМЕ СИТЕ ЛАЛИЊА ДА ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИМЕ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА СО ПОДАРОЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

ГИ КУПИВМЕ СИТЕ ЛАЛИЊА ДА ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИМЕ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА СО ПОДАРОЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

По повод Денот на кралот, холандскиот амбасадор во Скопје Дирк Јан Коп денеска подари 1.100 лалиња и стотина книги од холандски автори преведени на ма ...
ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ИМ ПОДАРИ НАД 1.000 ЛАЛИЊА И КНИГИ ОД ХОЛАНДСКИ АВТОРИ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ИМ ПОДАРИ НАД 1.000 ЛАЛИЊА И КНИГИ ОД ХОЛАНДСКИ АВТОРИ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ДЕНОТ НА КРАЛОТ

Холандската амбасада во Скопје одлучи да им подари на македонските здравствени работници повеќе од 1.000 лалиња и поголем број преведени книги од хола ...
ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ХОЛАНДСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ВО ПОСЕТА НА СКОПЈЕ ЗА ДИРЕКТНО ДА СЕ ЗАПОЗНААТ СО РЕФОРМИТЕ ЗА ЕВРОАТЛАНТСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ

ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ХОЛАНДСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ВО ПОСЕТА НА СКОПЈЕ ЗА ДИРЕКТНО ДА СЕ ЗАПОЗНААТ СО РЕФОРМИТЕ ЗА ЕВРОАТЛАНТСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ

Делегација на Постојаниот комитет за европски прашања на Претставничкиот дом на Кралството Холандија беше во работна посета на Република Северна Макед ...
ВЛАДЕЕЊЕТО НА ПРАВОТО ЌЕ ПРИВЛЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ, ТРАНСПАРЕНТНОСТА И ИНТЕГРИТЕТОТ ЌЕ ГИ ЗАДРЖАТ МЛАДИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП

ВЛАДЕЕЊЕТО НА ПРАВОТО ЌЕ ПРИВЛЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ, ТРАНСПАРЕНТНОСТА И ИНТЕГРИТЕТОТ ЌЕ ГИ ЗАДРЖАТ МЛАДИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП

Со почетокот на преговорите со ЕУ на вашата земја, ние ќе мора да им веруваме на вашите институции, но најважно од сè и граѓаните на вашата земја ќе т ...
РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ СЕ МОИТЕ ХЕРОИ, ВЕЛИ КУСТОСОТ МАЈА ДИМИТРОВА ЗА ПРОЕКТОТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“

РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ СЕ МОИТЕ ХЕРОИ, ВЕЛИ КУСТОСОТ МАЈА ДИМИТРОВА ЗА ПРОЕКТОТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“

Кустосот во Националната галерија на Северна Македонија (НГСМ) Маја Димитрова две години го водеше ликовно-едукативниот „Уметност за сите“ наменет за ...
УЧЕНИЦИТЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ДОБИЈА ГЛАС СО АРТ-ТЕРАПИЈАТА, ЗАВРШИ ПРОЕКТОТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“

УЧЕНИЦИТЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ДОБИЈА ГЛАС СО АРТ-ТЕРАПИЈАТА, ЗАВРШИ ПРОЕКТОТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“

Декорирани чаши, обоени чадори и уметнички дела во повеќе техники се дел од изложбата „Јас и ти, едно сме“, последната изложба од двегодишниот ликовно ...
И НА ЗАМИНУВАЊЕ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП ПРЕДУПРЕДИ ЗА СЈО

И НА ЗАМИНУВАЊЕ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП ПРЕДУПРЕДИ ЗА СЈО

Холандскиот амбасадор во Скопје Ваутер Пломп и на денешната средба со премиерот Зоран Заев ја нагласил значајната улога на СЈО во борбата против коруп ...
ХОЛАНДСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ИНСИСТИРА НА СТРОГ И ПРАВИЧЕН ПРИСТАП ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ НА ЕУ СО МАКЕДОНИЈА

ХОЛАНДСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ИНСИСТИРА НА СТРОГ И ПРАВИЧЕН ПРИСТАП ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ НА ЕУ СО МАКЕДОНИЈА

Холандија го поздравува позитивниот развој на настаните во Македонија и историскиот договор за прашањето со името во пресрет на состанокот на Советот ...
ХОЛАНДИЈА ЈА ПОДДРЖУВА ЕВРОАТЛАНТСКАТА ИНТЕГРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА ВРЗ ОСНОВА НА СТРОГ И ПРАВИЧЕН ПРИСТАП, ВЕЛИ АМБАСАДОРОТ ПЛОМП

ХОЛАНДИЈА ЈА ПОДДРЖУВА ЕВРОАТЛАНТСКАТА ИНТЕГРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА ВРЗ ОСНОВА НА СТРОГ И ПРАВИЧЕН ПРИСТАП, ВЕЛИ АМБАСАДОРОТ ПЛОМП

Холандија отсекогаш била и ќе продолжи да биде пријател и партнер на Македонија и да ја поддржува нејзината евроатланска интеграција врз основа на стр ...
1 2 10 / 14 НАПИСИ