Таг: интензивна нега

1 213 / 13 НАПИСИ
ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ ДОБИЕ 24 НОВИ ИНКУБАТОРИ, А ДЕТСКА КЛИНИКА 6

ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ ДОБИЕ 24 НОВИ ИНКУБАТОРИ, А ДЕТСКА КЛИНИКА 6

Клиниката за гинекологија и акушерство ќе добие 24 нови инкубатори, одлучи Владата на вчерашната седница. Владата соопшти дека одлучила одделението за ...
ПРОБЛЕМОТ СО МЕШАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ОД ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ СО ОНОЈ НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕШИ ДО НОВА ГОДИНА

ПРОБЛЕМОТ СО МЕШАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ОД ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ СО ОНОЈ НА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ СЕ РЕШИ ДО НОВА ГОДИНА

До Нова Година делумно ќе се реши проблемот со вентилацијата на Клиниката за гинекологија и акушерство, каде доводот на воздух е ист и за родилни сали ...
ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Нема доволно медицински сестри на Клиниката за детски болести за да може интензивната нега до функционира со полн капацитет. Реновирањето и проширувањ ...
1 213 / 13 НАПИСИ