Таг: ЈСП Скопје

1 7 8 984 / 84 НАПИСИ
МИТИНЗИ ПРЕД БИЛЕТАРИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ БИЛЕТИ

МИТИНЗИ ПРЕД БИЛЕТАРИТЕ НА ЈСП „СКОПЈЕ“ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ БИЛЕТИ

Пред билетарите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ со денови има луѓе собрани како на минитинзи за избори. Студентите и пензионерите изѕемна ...

ЗАРОБЕНА ДРЖАВА

1 Значи, оваа власт веќе не се трпи. И затоа, дај да му дадеме на Груевски 63 пратеници да може конечно тој да дојде на власт. Еднаш веќе да победи. З ...
ОД ДРЖАВНИТЕ РЕЗЕРВИ ПОТРОШЕНИ 125.000 ЛИТРИ НАФТА ЗА ДЕНОТ НА ДРВОТО

ОД ДРЖАВНИТЕ РЕЗЕРВИ ПОТРОШЕНИ 125.000 ЛИТРИ НАФТА ЗА ДЕНОТ НА ДРВОТО

За „Ден на дрвото“, Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје(ЈСП) доби посебна субвенција од Владата - 125.000 литри нафта од задолжителните резерви ...
АВТОБУСОТ НА ЈСП ПОДАРЕН ВО РАДОВИШ СТАНА КОНТЕЈНЕР ЗА ОТПАД

АВТОБУСОТ НА ЈСП ПОДАРЕН ВО РАДОВИШ СТАНА КОНТЕЈНЕР ЗА ОТПАД

Автобусот што го доби Општина Радовиш пред 4 години од ЈСП Скопје како донација, се претвори во контејнер за отпад. Автобусот стои во кругот на комуна ...
1 7 8 984 / 84 НАПИСИ