Таг: лица со попреченост

1 4 5 651 / 51 НАПИСИ
ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ ЌЕ ИМА ЗА СИТЕ ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ, НЕ САМО ЗА ОНИЕ СО ТЕЛЕСЕН ХЕНДИКЕП, ТВРДИ МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ ЌЕ ИМА ЗА СИТЕ ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ, НЕ САМО ЗА ОНИЕ СО ТЕЛЕСЕН ХЕНДИКЕП, ТВРДИ МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

Програмата за лични асистенти на лицата со попреченост ќе ги опфаќа сите, а не само лицата со телесна попреченост, вели министерката за труд и социјал ...
1 4 5 651 / 51 НАПИСИ