Таг: мафија

1 214 / 14 НАПИСИ
ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

Шарената револуција стигнува пред Собрание. Попатно фрлија тазе боја на Министерството за правда, а потоа и на празната канцеларија на претседателот Ѓ ...
ПРЕД СОБРАНИЕ РАСПРАВА ЗА КУРШУМИТЕ НА ЖУГИЌ

ПРЕД СОБРАНИЕ РАСПРАВА ЗА КУРШУМИТЕ НА ЖУГИЌ

Пред Собрание има расправа за гумените куршуми на директорката на тетатрот „Комедија“ Јелена Жугиќ. На демонстрантите им се обрати нејзиниот к ...
„КУРШУМИТЕ ЖИВОТ ЗНАЧАТ, ДАСКО ЕДНА“, ШАРЕНИТЕ ПРЕД ТЕАТАР „КОМЕДИЈА“

„КУРШУМИТЕ ЖИВОТ ЗНАЧАТ, ДАСКО ЕДНА“, ШАРЕНИТЕ ПРЕД ТЕАТАР „КОМЕДИЈА“

Шарените револуционери го почнаа протестотот со порака за директорката на театарот „Комедија“ Јелена Жугиќ. Тие на асфалтот опред театарот исп ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

Протестот се пресели пред Влада. Демонстрантите ја потрошија бојата за шарање на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги па пред Влада нема акциј ...
1 214 / 14 НАПИСИ