Таг: матични лекари

1 2 322 / 22 НАПИСИ
МОЈТЕРМИН ДЕЛУМНО ЈА ПОВЛЕЧЕ ЗАБРАНАТА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

МОЈТЕРМИН ДЕЛУМНО ЈА ПОВЛЕЧЕ ЗАБРАНАТА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

Управата за електронско здравство МојТермин при Министерството за здрaвство денеска соопшти дека ја повлекува забраната матичните лекари сами да се ле ...
МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДОБИЈА ЗАБРАНА ОД МОЈТЕРМИН САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДОБИЈА ЗАБРАНА ОД МОЈТЕРМИН САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

Матичните лекари бараат од Министерството за здравство да ја укине забраната, која од минатата недела е ставена во системот за електронски евиденции в ...
1 2 322 / 22 НАПИСИ