Таг: МЕПСО

1 2 323 / 23 НАПИСИ
СУГАРЕСКИ ГИ ЗАМОЛИ МЕПСО И ДРЖАВНИ ПАТИШТА ДА МУ ОВОЗМОЖАТ ЗАВРШУВАЊЕ НА АВТОПАТОТ КОН ГРЦИЈА

СУГАРЕСКИ ГИ ЗАМОЛИ МЕПСО И ДРЖАВНИ ПАТИШТА ДА МУ ОВОЗМОЖАТ ЗАВРШУВАЊЕ НА АВТОПАТОТ КОН ГРЦИЈА

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески вели дека изградбата на автопатот кон Грција е во застој поради некомплетна документација и апелираше ...
НАМАЛЕНИОТ ПРОФИТ НА МЕПСО СЕ ДОЛЖИ НА ПРОМЕНИТЕ ВО НАПЛАТАТА И ПОТРОШУВАЧКАТА НА ГОЛЕМИТЕ КАПАЦИТЕТИ, ВЕЛАТ ОД КОМПАНИЈАТА

НАМАЛЕНИОТ ПРОФИТ НА МЕПСО СЕ ДОЛЖИ НА ПРОМЕНИТЕ ВО НАПЛАТАТА И ПОТРОШУВАЧКАТА НА ГОЛЕМИТЕ КАПАЦИТЕТИ, ВЕЛАТ ОД КОМПАНИЈАТА

МЕПСО лани заработил 78% помалку во однос на 2015 година и остварил добивка од само 2.5 милиони евра, затоа што се смениле правилата за наплата на аук ...
ЕЛЕМ ЛАНИ ВРАБОТИЛ НОВИ 283 ЛИЦА, МЕПСО СО НАМАЛЕН ПРОФИТ ЗА 9 МИЛИОНИ ЕВРА

ЕЛЕМ ЛАНИ ВРАБОТИЛ НОВИ 283 ЛИЦА, МЕПСО СО НАМАЛЕН ПРОФИТ ЗА 9 МИЛИОНИ ЕВРА

Во компаниите во државна сопственост на крајот од 2016 година работеле 28.457 луѓе, што е речиси непроменет број во споредба со 2015 година, но од ова ...
1 2 323 / 23 НАПИСИ