Таг: Министерство за надворешни работи

1 2 3 433 / 33 НАПИСИ
НИКОЛА ПОПОСКИ ЛАЖНО СЕ ПРЕТСТАВУВА КАКО МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ, РЕАГИРА СИНДИКАТОТ НА ДИПЛОМАТИТЕ

НИКОЛА ПОПОСКИ ЛАЖНО СЕ ПРЕТСТАВУВА КАКО МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ, РЕАГИРА СИНДИКАТОТ НА ДИПЛОМАТИТЕ

Синдикатот на македонската дипломатска служба реагира дека пратеникот Никола Попоски лажно се претставува како министер за надворешни работи по негово ...
ЖЕЛЕЗНА ЗАВЕСА

ЖЕЛЕЗНА ЗАВЕСА

1 Претседателот Ѓорге Иванов продолжува со своите говори во кои запнал да нè убедува дека сите сме виновни за падот на Македонија, што го викаат - пол ...
СИНДИКАТОТ НА ДИПЛОМАТИТЕ БАРА ПРАВИЧНО УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЦИТE

СИНДИКАТОТ НА ДИПЛОМАТИТЕ БАРА ПРАВИЧНО УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЦИТE

Синдикатот на македонската дипломатска служба смета дека во Министерството за надворешни работи продолжува политиката на нетранспарентни и неотчетни к ...
1 2 3 433 / 33 НАПИСИ