Таг: Наташа Габер - Дамјановска

ДАНИЕЛ КОЦЕВ Е НАЈДОБРИОТ ДИПЛОМЕЦ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ, МАЈА ЈАНУШЕВ, СОПРУГА НА ИГОР ЈАНУШЕВ ОД ВМРО-ДПМНЕ, ВТОРОРАНГИРАНА

ДАНИЕЛ КОЦЕВ Е НАЈДОБРИОТ ДИПЛОМЕЦ НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ, МАЈА ЈАНУШЕВ, СОПРУГА НА ИГОР ЈАНУШЕВ ОД ВМРО-ДПМНЕ, ВТОРОРАНГИРАНА

Директорката на Академијата за судии и јавни обвинители Наташа Габер-Дамјановска денеска им ги додели дипломите на 37-те дипломирани кандидати кои ќе ...
СОПРУГАТА НА ИГОР ЈАНУШЕВ ПОЛОЖИ СО НАЈВИСОКА ОЦЕНКА ЗА СУДИЈА, А ВМРО-ДПМНЕ СЕ СОМНЕВА ВО КОМПЈУТЕРСКИОТ СИСТЕМ НА АКАДЕМИЈАТА „ПАВЕЛ ШАТЕВ“ НА КОЈ ПОЛАГАЛА

СОПРУГАТА НА ИГОР ЈАНУШЕВ ПОЛОЖИ СО НАЈВИСОКА ОЦЕНКА ЗА СУДИЈА, А ВМРО-ДПМНЕ СЕ СОМНЕВА ВО КОМПЈУТЕРСКИОТ СИСТЕМ НА АКАДЕМИЈАТА „ПАВЕЛ ШАТЕВ“ НА КОЈ ПОЛАГАЛА

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски денеска на прес-конференција обвини за местенки при изборот на кандидатати за полагање приемен испит во Акаде ...
НАТАША ГАБЕР-ДАМЈАНОВСКА ИЗБРАНА ЗА ДИРЕКТОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ „ПАВЕЛ ШАТЕВ“

НАТАША ГАБЕР-ДАМЈАНОВСКА ИЗБРАНА ЗА ДИРЕКТОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ „ПАВЕЛ ШАТЕВ“

Доскорешната уставна судијка Наташа Габер-Дамјановска со 8 гласа „за“ и 1 „воздржан“ од вкупно девет члена на управниот одбор, денеска е избрана за но ...
УСТАВНИОТ СУД ЈА ОШТЕТИ ДРЖАВАТА ЗА 30.000 ЕВРА, ОТИ СЕ НАПРАВИ НЕНАДЛЕЖЕН ЗА ИСФРЛАЊЕТО НА НОВИНАРИТЕ ОД СОБРАНИЕ

УСТАВНИОТ СУД ЈА ОШТЕТИ ДРЖАВАТА ЗА 30.000 ЕВРА, ОТИ СЕ НАПРАВИ НЕНАДЛЕЖЕН ЗА ИСФРЛАЊЕТО НА НОВИНАРИТЕ ОД СОБРАНИЕ

Молк од Уставниот суд по пресудата на Европскиот суд за човекови права во Стразбур дека новинарите биле незаконски исфрлени од Собранието на 24 декемв ...
БОМБА УБИ 22 ВО КОПТСКАТА ХРИСТИЈАНСКА ЦРКВА ВО КАИРО

БОМБА УБИ 22 ВО КОПТСКАТА ХРИСТИЈАНСКА ЦРКВА ВО КАИРО

Од бомбата што денеска експлодира во главната коптска христијанска катедрала во Каиро загинаа 22, а 35 луѓе се повредени, според египетската државна т ...
ЖАЛ МИ Е ШТО МЕ ТРЕТИРААТ КАКО БАЏАНАК НА МИЈАЛКОВ, ВЕЛИ ЈОВАН ИЛИЕВСКИ, НОВИОТ СУДИЈА ВО СТРАЗБУР

ЖАЛ МИ Е ШТО МЕ ТРЕТИРААТ КАКО БАЏАНАК НА МИЈАЛКОВ, ВЕЛИ ЈОВАН ИЛИЕВСКИ, НОВИОТ СУДИЈА ВО СТРАЗБУР

Јован Илиевски, новиот судија во Европскиот суд за човекови права избран вчера во Стразбур, вели дека му е жал ми е што е третиран како 'баџанакот на ...
ЈОВАН ИЛИЕВСКИ, БАЏАНАКОТ НА МИЈАЛКОВ, ИЗБРАН ЗА СУДИЈА ВО ЕВРОПСКИОТ СУД ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА

ЈОВАН ИЛИЕВСКИ, БАЏАНАКОТ НА МИЈАЛКОВ, ИЗБРАН ЗА СУДИЈА ВО ЕВРОПСКИОТ СУД ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА

Јован Илиевски, шефот на Обвинителството за организиран криминал, е новиот судија од Република Македонија во Европскиот суд за човекови права и слобод ...
УСТАВНАТА СУДИЈКА ГАБЕР: МОИТЕ ИЗДВОЕНИ МИСЛЕЊА СЕ ЗА ОДБРАНА НА ЦИВИЛИЗАЦИСКИТЕ ВРЕДНОСТИ

УСТАВНАТА СУДИЈКА ГАБЕР: МОИТЕ ИЗДВОЕНИ МИСЛЕЊА СЕ ЗА ОДБРАНА НА ЦИВИЛИЗАЦИСКИТЕ ВРЕДНОСТИ

Уставната судијка Наташа Габер – Дамјановска своите  издвоени мислења по одлуките на мнозинството во Уставниот суд да не поведат постапка за уставност ...
8 / 8 НАПИСИ