Таг: оздравени

1 4 5 6 7 8 10 60 / 91 НАПИСИ
ДЕСЕТ ЛИЦА ПОЧИНАА, УШТЕ 477 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.543 ТЕСТИРАЊА

ДЕСЕТ ЛИЦА ПОЧИНАА, УШТЕ 477 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.543 ТЕСТИРАЊА

Десет лица починаа од компликации од ковид-19 изминатите 24 часа, а регистрирани се 477 нови случаи од направени 2. 543 тестирања. Со тоа вкупната бро ...
УШТЕ 520 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 3.023 ТЕСТОВИ И 12 ПОЧИНАТИ

УШТЕ 520 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 3.023 ТЕСТОВИ И 12 ПОЧИНАТИ

Нови 520 случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од 3.023 тестирања, а 12 лица починаа. Според градови случаите се во Скопје-231, Кумано ...
13 ПАЦИЕНТИ ПОЧИНАА, УШТЕ 104 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 918 ТЕСТОВИ

13 ПАЦИЕНТИ ПОЧИНАА, УШТЕ 104 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 918 ТЕСТОВИ

Тринаесет пациенти починаа од компликации од ковид-19, а регистрирани се 104 нови случаи од 918 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите ...
УШТЕ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 166 ПОЗИТИВНИ ОД 1.049 ТЕСТОВИ

УШТЕ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 166 ПОЗИТИВНИ ОД 1.049 ТЕСТОВИ

Во болнички услови починаа 10 лица по компликации од ковид-19 во изминатото деноноќие, а од 1.049 тестови регистрирани се 166 нови случаи на ковид-19, ...
УШТЕ 20 ПОЧИНАТИ И 106 ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 761 ТЕСТ

УШТЕ 20 ПОЧИНАТИ И 106 ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 761 ТЕСТ

Починати се 20 лица, сите во болница, a од вкупно 761 направен тест вчера и денес, регистрирани се 106 новозаразени граѓани со коронавирус, соопшти Ми ...
22 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 881 ПОЗИТИВЕН ОД 2.902 ТЕСТИРАЊА

22 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 881 ПОЗИТИВЕН ОД 2.902 ТЕСТИРАЊА

Уште 22 лица починаа од компликации на ковид-19 во изминативе 24 часа, а регистрирани се 881 нов случај од 2.902 тестирања.  Новите случаи на ковид-19 ...
22-ГОДИШНА ТРУДНИЦА ОД СКОПЈЕ МЕЃУ 28 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 929 ПОЗИТИВНИ ОД 2.758 ТЕСТОВИ

22-ГОДИШНА ТРУДНИЦА ОД СКОПЈЕ МЕЃУ 28 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 929 ПОЗИТИВНИ ОД 2.758 ТЕСТОВИ

Уште 28 починати од компликации на ковид-19 меѓу кои и 22-годишна трудница од Скопје се регистрирани во изминатите 24 часа. Според Министрерството за ...
УШТЕ 30 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 1.100 ПОЗИТИВНИ ОД 2.824 ТЕСТОВИ

УШТЕ 30 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 1.100 ПОЗИТИВНИ ОД 2.824 ТЕСТОВИ

Уште 30 смртни случаи од компликации на ковид-19 се регистрирани во изминатите 24 часа, а регистрирани се и 1.100 позитивни од 2.824 тестирања. Новите ...
32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ ПОЗИТИВНИ СЕ 40,5 % ОД ТЕСТИРАНИТЕ

32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ ПОЗИТИВНИ СЕ 40,5 % ОД ТЕСТИРАНИТЕ

Триесет и двајца пациенти починаа од компликации на ковид-19 изминативе 24 часа, а регистрирани се 820 нови случаи од направени 2.019 тестирања, однос ...
41 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 ОД КОИ 17-МИНА ОД СКОПЈЕ, УШТЕ 1.022 ПОЗИТИВНИ ОД 3.127 ТЕСТОВИ

41 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 ОД КОИ 17-МИНА ОД СКОПЈЕ, УШТЕ 1.022 ПОЗИТИВНИ ОД 3.127 ТЕСТОВИ

Четириесе и еден пациент почина од компликации на ковид-19 во изминатите 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Ова е највисоката дневна бројка ...
1 4 5 6 7 8 10 60 / 91 НАПИСИ