Таг: пари

1 5 6 763 / 63 НАПИСИ
ПАРИ И АПСИ СЕ НАЈЧЕСТИ ЗБОРОВИ НА ЕЛИТАТА, ОТКРИ ЛИНГВИСТИЧКА АНАЛИЗА НА БОМБИТЕ

ПАРИ И АПСИ СЕ НАЈЧЕСТИ ЗБОРОВИ НА ЕЛИТАТА, ОТКРИ ЛИНГВИСТИЧКА АНАЛИЗА НА БОМБИТЕ

Зборовите пари, апси, уапси, глуп и ѓубре се најчесто употребуваните во бомбите, покажа првата лингвистичка анализа на прислушуваните материјали, што ...
ПРВИТЕ ПАРИ МАКЕДОНИЈА ГИ ДОБИ НА ВЕЛИГДЕН

ПРВИТЕ ПАРИ МАКЕДОНИЈА ГИ ДОБИ НА ВЕЛИГДЕН

    Македонија монетарно се осамостои точно на Велигден во 1992 година. Првите македонски пари беа промовирани на 26 април на собр ...
ЕУ ЌЕ ГИ СКРАТИ И ПАРИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРУГА КОН БУГАРИЈА

ЕУ ЌЕ ГИ СКРАТИ И ПАРИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРУГА КОН БУГАРИЈА

ЕУ нема да го поддржи проектот на македонската Влада за изградба на пругата кон Бугарија, во делот на железничката инфраструктура на Коридорот 8. К ...
1 5 6 763 / 63 НАПИСИ