Таг: паркирање

1 8 9 1098 / 98 НАПИСИ
БИТОЛА ИЗБИРА НАЈСРАМНО ПАРКИРАЊЕ, ОТИ ПОЛИЦИЈАТА НЕ КАЗНУВА

БИТОЛА ИЗБИРА НАЈСРАМНО ПАРКИРАЊЕ, ОТИ ПОЛИЦИЈАТА НЕ КАЗНУВА

Битолчани фотографираат возачи кои прават сообраќајни прекршоци низ градот и ги објавуваат во албумот „Битолски сообраќаен срам“ на фејсбук страницата ...
ПАРКИРАЊЕТО ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ ЌЕ ПОСКАПИ 50 ОТСТО

ПАРКИРАЊЕТО ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ ЌЕ ПОСКАПИ 50 ОТСТО

Паркирањето во центарот на Скопје ќе поскапи 50 отсто, најави денеска градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ. Оваа мерка новиот градонач ...
КАРПОШАНИ СО ГРАЃАНСКИ СТРАЖИ ЌЕ ГИ ОСЛОБОДУВААТ ТРОТОАРИТЕ ОД КОЛИ

КАРПОШАНИ СО ГРАЃАНСКИ СТРАЖИ ЌЕ ГИ ОСЛОБОДУВААТ ТРОТОАРИТЕ ОД КОЛИ

Жителите на Карпош со граѓански патроли ќе ги ослободуваат тротоарите и зеленилото околу ТЦ „Сити мол“ од паркирани возила. Карпошани велат дека иако ...
ЖИТЕЛИТЕ НА КАРПОШ 4 БАРААТ ЗОНСКО ПОРАДИ СИТИ МОЛ, БОГОЕВ НАЈАВИ РАМПИ

ЖИТЕЛИТЕ НА КАРПОШ 4 БАРААТ ЗОНСКО ПОРАДИ СИТИ МОЛ, БОГОЕВ НАЈАВИ РАМПИ

Жителите на Карпош 4 бараат од новите градоначалници на Карпош Стефан Богоев и на Град Скопје Петре Шилегов, да воведат зонско паркирање во населбата. ...
ВО СТРОГ ЦЕНТАР ЌЕ СЕ ПАРКИРААТ САМО ЖИТЕЛИТЕ, НАЈАВИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ШИЛЕГОВ

ВО СТРОГ ЦЕНТАР ЌЕ СЕ ПАРКИРААТ САМО ЖИТЕЛИТЕ, НАЈАВИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ШИЛЕГОВ

Во строгиот центар на градот ќе можат да се паркираат само жителите, најави скопскиот градоначалник Петре Шилегов. Тој најави дека во неговиот мандат ...
ШИЛЕГОВ ОД 15 НОЕМВРИ ЌЕ ЗАБРАНИ ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ДО СРЕДНО ВОДНО ЗА ВИКЕНД

ШИЛЕГОВ ОД 15 НОЕМВРИ ЌЕ ЗАБРАНИ ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ДО СРЕДНО ВОДНО ЗА ВИКЕНД

Од 15 ноември Град Скопје ќе забрани движење на возила до Средно Водно. Градоначалникот Петре Шилегов најави дека работат за сообраќајно решение со ко ...
МАТКА СЕ ДАВИ ВО ЃУБРЕ И КОЛИ, ГРАДОТ И ОПШТИНАТА ЌЕ ЈА СРЕДУВААТ ДОГОДИНА

МАТКА СЕ ДАВИ ВО ЃУБРЕ И КОЛИ, ГРАДОТ И ОПШТИНАТА ЌЕ ЈА СРЕДУВААТ ДОГОДИНА

Матка е затрупана во ѓубре и блокирана од коли. Низ патеките кои водат во кањонот Матка стојат расфрлени ќеси, шишиња, хартија и други отпадоци. Корпи ...
ДИВО ПАРКИРАЊЕ ДО КАТНАТА ГАРАЖА ОД 5,5 МИЛИОНИ ЕВРА ВО „СКОПЈЕ 2014“

ДИВО ПАРКИРАЊЕ ДО КАТНАТА ГАРАЖА ОД 5,5 МИЛИОНИ ЕВРА ВО „СКОПЈЕ 2014“

Пешачката и велосипедската патека под мостот „Гоце Делчев“ со месеци се узурпираат за паркирање. На само чекор од катната гаража „Солунски конгрес“ од ...
1 8 9 1098 / 98 НАПИСИ