Таг: породување

1 212 / 12 НАПИСИ
ПРИВАТНОТО ОСИГУРУВАЊЕ НА ЕУРОЛИНК ЌЕ ПОКРИВА И ПОРОДУВАЊЕ, СТОМАТОЛОГИЈА И ОЧНО

ПРИВАТНОТО ОСИГУРУВАЊЕ НА ЕУРОЛИНК ЌЕ ПОКРИВА И ПОРОДУВАЊЕ, СТОМАТОЛОГИЈА И ОЧНО

Преку пакетот за семејно приватно здравствено осигурување, компанијата „Еуролинк осигурување“ на корисниците им нуди покривање на трошоците и за пород ...
БЕБЕТО ЧИЈА МАЈКА ПОЧИНА НА ПОРОДУВАЊЕ ВДОМЕНО ВО ДОМОТ ЗА ДОЕНЧИЊА ВО БИТОЛА

БЕБЕТО ЧИЈА МАЈКА ПОЧИНА НА ПОРОДУВАЊЕ ВДОМЕНО ВО ДОМОТ ЗА ДОЕНЧИЊА ВО БИТОЛА

Бебето од Крива Паланка, чија мајка почина на породување во кумановската болница, е сместено во Домот за доенчиња во Битола. Малиот Мерт Јусуфов таму ...
1 212 / 12 НАПИСИ