Таг: повлекување

1 3 4 542 / 42 НАПИСИ
САМСОНЕНКО СИ ОДИ ОД ВАРДАР

САМСОНЕНКО СИ ОДИ ОД ВАРДАР

Сергеј Самсоненко се повлекува од трите спортски клуба Вардар, соопшти рускиот бизнисмен преку писмо објавено од „Македонски спорт“. Тој вели дека ќе ...
БОГОВ: ПОВЛЕКУВАЊЕТО НА ДЕПОЗИТИ РЕЧИСИ ЦЕЛОСНО ЗАПРЕ

БОГОВ: ПОВЛЕКУВАЊЕТО НА ДЕПОЗИТИ РЕЧИСИ ЦЕЛОСНО ЗАПРЕ

Повлекувањето на депозитите речиси целосно запре и во изминатите две недели имаме стабилизирање на ситуацијата, изјави гувернерот Димитар Богов во инт ...
1 3 4 542 / 42 НАПИСИ