Таг: разрешување

1 4 5 652 / 52 НАПИСИ
ЧАВКОВ СИ ГИ СОБРАЛ ЛИЧНИТЕ РАБОТИ И СИ ЗАМИНАЛ ОД КАБИНЕТОТ ВО МВР

ЧАВКОВ СИ ГИ СОБРАЛ ЛИЧНИТЕ РАБОТИ И СИ ЗАМИНАЛ ОД КАБИНЕТОТ ВО МВР

Директорот на Бирото за јавна безбедност Митко Чавков вчера си ги собрал личните работи од кабинетот и поднел барање за пензионирање до Министерството ...
МИХАЈЛО МАНЕВСКИ МЕ РАЗРЕШИ ЗАШТО ПОТПИШАВ ПЕНЗИОНИРАЊЕ НА НЕГОВАТА  СОПРУГА ФИЛИМЕНА, ВЕЛИ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ЈОРДАН МИТРИНОВСКИ

МИХАЈЛО МАНЕВСКИ МЕ РАЗРЕШИ ЗАШТО ПОТПИШАВ ПЕНЗИОНИРАЊЕ НА НЕГОВАТА  СОПРУГА ФИЛИМЕНА, ВЕЛИ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ЈОРДАН МИТРИНОВСКИ

Иако разрешениот судија Јордан Митриновски во 2015 година ја доби пресудата во Европскиот суд за човекови права во Стразбур за неговото разрешување од ...
1 4 5 652 / 52 НАПИСИ