Таг: регистрирани

1 2 10 / 11 НАПИСИ
ВКУПНО 24 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 2.269 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД 7.038 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 24 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 2.269 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД 7.038 ТЕСТОВИ

Вкупно 24 починати од ковид-19 и уште 2.269 новозаразени од 7.038 тестови или над 32 отсто од тестираните, се регистрирани за 24 часа, соопшти Министе ...
УШТЕ 21 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 И 459 ПОЗИТИВНИ ОД 5.416 ТЕСТОВИ

УШТЕ 21 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 И 459 ПОЗИТИВНИ ОД 5.416 ТЕСТОВИ

Уште 21 починат болен и уште 459 нови позитивни од  5.416 тестирања се регистрирани во последните 24 часа, соопшти Министерсѕвото за здравство. Почина ...
ЕДЕН ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 17 ПОЗИТИВНИ ОД 2.896 ТЕСТОВИ

ЕДЕН ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 17 ПОЗИТИВНИ ОД 2.896 ТЕСТОВИ

Едно починато лице и уште 17 ковид позитивни од 2.896 тестирања, се регистрирани во последните 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Почина ли ...
ТРОЈЦА НОВИ БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД 1.342 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

ТРОЈЦА НОВИ БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД 1.342 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

Тројца нови болни од ковид-19 од 1.342 тестирања се регистрирани во последните 24 часа, а нема починати, соопшти Мнистерството за здравство. Новите тр ...
25-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА МЕЃУ 33 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 949 БОЛНИ ОД 3.610 ТЕСТОВИ

25-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА МЕЃУ 33 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 949 БОЛНИ ОД 3.610 ТЕСТОВИ

Вкупно 33 болни од ковид-19 починале во последните 24 часа, меѓу кои и 25-годишно лице од Гевгелја, а регистрирани се 949 нови случаи од 3.610 тестира ...
УШТЕ 50 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 1.320 ПОЗИТИВНИ ОД 4.174 ТЕСТОВИ

УШТЕ 50 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 1.320 ПОЗИТИВНИ ОД 4.174 ТЕСТОВИ

Вкупно 50 болни починаа од ковид-19 за 24 часа, а регистрирани се 1.320 нови случаи од 4.174 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Ова е нај ...
УШТЕ 416 КОВИД ПОЗИТИВНИ ОД 2.705 ТЕСТОВИ И 7 ПОЧИНАТИ

УШТЕ 416 КОВИД ПОЗИТИВНИ ОД 2.705 ТЕСТОВИ И 7 ПОЧИНАТИ

Во последните 24 часа се регистрирани 416 нови случаи на ковид-19 од 2.705 тестирања, а починати се 7 пациенти, соопшти Министерството за здравство. П ...
ЧЕТИРИ ПОЧИНАТИ И 140 НОВИ КОВИД-19 СЛУЧАИ ОД 1.507 ТЕСТОВИ

ЧЕТИРИ ПОЧИНАТИ И 140 НОВИ КОВИД-19 СЛУЧАИ ОД 1.507 ТЕСТОВИ

Четири починати и 140 нови случаи на ковид-19 од 1.507 тестирања има во последните 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Починатите се пациент ...
ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ КУМАНОВЦИ И 108 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД КОВИД-19 ОД 1.902 ТЕСТОВИ, НАЈМНОГУ ВО СКОПЈЕ

ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ КУМАНОВЦИ И 108 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД КОВИД-19 ОД 1.902 ТЕСТОВИ, НАЈМНОГУ ВО СКОПЈЕ

Починати се двајца пациенти од Куманово (64 и 72 години), а регистрирани се 108 нови случаи на ковид-19 од 1.902 тестирања во последните 24 часа, сооп ...
ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ И 160 НОВИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.172 ТЕСТА

ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ И 160 НОВИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.172 ТЕСТА

Во последните 24 часа регистрирани се 160 нови случаи на ковид-19 од 2.172 тестирања, а починати се три пациенти, двајца од Скопје (60 и 72 години) и ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ