Таг: Sakam da kazam

1 2 3 27 10 / 261 НАПИСИ
ЏЕНТЛМЕНСКИ ДОГОВОР

ЏЕНТЛМЕНСКИ ДОГОВОР

А бе, „Миле ми текна!“ е работава. ...
ХАЛКИДИКИ И ТЕСАЛОНИКИ

ХАЛКИДИКИ И ТЕСАЛОНИКИ

Која држава? Северна, несеверна, барем Македонија ќе им ѕунеше во ушите. ...
БИТКА ЗА РЕФУС

БИТКА ЗА РЕФУС

Рингишпилот пак доаѓа сретсело. Порано се возбудувавме, сега не го есапиме. ...
ДОЈДЕ УТРЕ

ДОЈДЕ УТРЕ

Нека извинат тие на кои им треба итна помош. Не умирајте. Прво треба да гласате. ...
НА ШТРЕК

НА ШТРЕК

Да веруваме дека пасошите што сме ги извадиле денес ќе ни важат до 2034, ама да бидеме спремни дека веќе утре нема да важат. ...
ДРЖАВЕН ПРИТВОР

ДРЖАВЕН ПРИТВОР

Па и окупирани да бевме, било која туѓа власт да дојдеше, ќе ни издадеше лични документи. ...
ПРАВДА ЗА ЌОСЕТО

ПРАВДА ЗА ЌОСЕТО

Само апашите не се уморија. Нè фатија на кондиција, на маратонот кон ЕУ. Ќе ни држат трибини како да се вратат младите дома. За што да се вратат? На Ќ ...
ШУШКА МОЛИКА

ШУШКА МОЛИКА

Зошто да чистиме ако не ни доаѓаат гости? ...
ИЗБРКАНИ ОД ДОМА

ИЗБРКАНИ ОД ДОМА

Дали згрешивме што останавме? И дали грешиме што им бараме чаре на децата, да си фатат џаде со време? ...
НИШ ЕКСПРЕС

НИШ ЕКСПРЕС

Ниту атер кршат, ниту работа вршат. ...
1 2 3 27 10 / 261 НАПИСИ