Таг: споменици

1 2 3 434 / 34 НАПИСИ
КОЛЕКЦИОНЕРСКИ МЕРЦЕДЕС

КОЛЕКЦИОНЕРСКИ МЕРЦЕДЕС

1 Еј, ве гледам многу сте се опуштиле. И некако прерано се радувате... За неполни пет месеци ќе има локални избори. А Никола Груевски изјавува дека ...
ДВАЈЦА НУРКАЧИ СЕ ПЛАЌАЛЕ ЗА ФОНТАНИТЕ НА СКОПЈЕ 2014, ОБВИНИ АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ

ДВАЈЦА НУРКАЧИ СЕ ПЛАЌАЛЕ ЗА ФОНТАНИТЕ НА СКОПЈЕ 2014, ОБВИНИ АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ

За чистење на фонтаните центарот на Скопје поранешното раководство на Општина Центар ангажирало и двајца нуркачи со комплетна опрема, откри градоначал ...
БИТОЛЧАНИ БАРААТ СУБВЕНЦИИ ЗА ЗАШТИТА НА СТАРОГРАДСКАТА АРХИТЕКТУРА

БИТОЛЧАНИ БАРААТ СУБВЕНЦИИ ЗА ЗАШТИТА НА СТАРОГРАДСКАТА АРХИТЕКТУРА

Експерти од битолскиот Завод и Музеј, лани, предложиле да се намали ДДВ на градежните материјали за обнова на споменичните целини, но предлогот бил от ...
КРИВИЧНИТЕ ПРИЈАВИ ЗА ШАРАЊЕТО НА ПОРТА МАКЕДОНИЈА СЕ НЕЗАКОНСКИ, ШАРЕНИТЕ ДА БАРААТ ОТШТЕТА

КРИВИЧНИТЕ ПРИЈАВИ ЗА ШАРАЊЕТО НА ПОРТА МАКЕДОНИЈА СЕ НЕЗАКОНСКИ, ШАРЕНИТЕ ДА БАРААТ ОТШТЕТА

Регистрацијата за недвижно културно наследство на Музеј на ВМРО и на Порта Македонија нема правна сила оти е спротивна на одредбите од Законот за зашт ...
1 2 3 434 / 34 НАПИСИ