Таг: сведок

1 2 3 434 / 34 НАПИСИ
КАМБОВСКИ: КАТИЦА ИТНО ДА ГИ ВИКНЕ АБОЛИРАНИТЕ СВЕДОЦИ

КАМБОВСКИ: КАТИЦА ИТНО ДА ГИ ВИКНЕ АБОЛИРАНИТЕ СВЕДОЦИ

Сведоците на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) што останаа во милост на претседателот Ѓорге Иванов имаат обрска пред законот да сведочат и смеат ...
СЈО: КРПАЧ НЕ БЕШЕ ПРИЧИНАТА ПОРАДИ КОЈА БАРАВМЕ ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА НА СВЕДОЦИ

СЈО: КРПАЧ НЕ БЕШЕ ПРИЧИНАТА ПОРАДИ КОЈА БАРАВМЕ ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА НА СВЕДОЦИ

Коста Крпач не бил причината поради која Специјалното јавно обвинителство барало измени во Законот за заштита на сведоци за да може да предлага и да б ...

СУДСКА КОНТРАРЕВОЛУЦИЈА

1 Кога еднаш ќе заврши оваа фаза на развојот на македонската држава во едно сум сигурен.  Историјата ќе го памети Ѓорге Иванов како претседател кој им ...
ПОЧИНАТИОТ КОСТА КРПАЧ БЕШЕ СВЕДОК, СЈО ИМА ДОКАЗИ ЗА ПРИТИСОЦИТЕ ВРЗ НЕГО

ПОЧИНАТИОТ КОСТА КРПАЧ БЕШЕ СВЕДОК, СЈО ИМА ДОКАЗИ ЗА ПРИТИСОЦИТЕ ВРЗ НЕГО

„Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите, најостро ги дем ...
1 2 3 434 / 34 НАПИСИ