Таг: тестови

1 2 3 6 10 / 53 НАПИСИ
14 ЛИЦА ПОЧИНАА, УШТЕ 361 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 2.176 ТЕСТИРАЊА, ОЗДРАВЕНИ 2.116 ПАЦИЕНТИ

14 ЛИЦА ПОЧИНАА, УШТЕ 361 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 2.176 ТЕСТИРАЊА, ОЗДРАВЕНИ 2.116 ПАЦИЕНТИ

Уште 14 лица починаа од компликации од ковид-19, а регистриран е 361 нов случај од направени 2.176 тестирања. Новите случаи по градови се во: Скопје-1 ...
УШТЕ 403 КОВИД ПОЗИТИВНИ ОД 2.118 ТЕСТОВИ И 10 ПОЧИНАТИ

УШТЕ 403 КОВИД ПОЗИТИВНИ ОД 2.118 ТЕСТОВИ И 10 ПОЧИНАТИ

Во последните 24 часа регистрирани се 403 нови случаи на ковид-19 од направени 2.118 тестирања, а починаа 10 лица. Новите случаи според градови се во: ...
ДЕСЕТ ЛИЦА ПОЧИНАА, УШТЕ 477 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.543 ТЕСТИРАЊА

ДЕСЕТ ЛИЦА ПОЧИНАА, УШТЕ 477 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.543 ТЕСТИРАЊА

Десет лица починаа од компликации од ковид-19 изминатите 24 часа, а регистрирани се 477 нови случаи од направени 2. 543 тестирања. Со тоа вкупната бро ...
УШТЕ 520 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 3.023 ТЕСТОВИ И 12 ПОЧИНАТИ

УШТЕ 520 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 3.023 ТЕСТОВИ И 12 ПОЧИНАТИ

Нови 520 случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од 3.023 тестирања, а 12 лица починаа. Според градови случаите се во Скопје-231, Кумано ...
13 ПАЦИЕНТИ ПОЧИНАА, УШТЕ 104 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 918 ТЕСТОВИ

13 ПАЦИЕНТИ ПОЧИНАА, УШТЕ 104 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 918 ТЕСТОВИ

Тринаесет пациенти починаа од компликации од ковид-19, а регистрирани се 104 нови случаи од 918 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите ...
УШТЕ 20 ПОЧИНАТИ И 106 ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 761 ТЕСТ

УШТЕ 20 ПОЧИНАТИ И 106 ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 761 ТЕСТ

Починати се 20 лица, сите во болница, a од вкупно 761 направен тест вчера и денес, регистрирани се 106 новозаразени граѓани со коронавирус, соопшти Ми ...
12 ПОЧИНАТИ И НОВИ 46 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 378 ТЕСТОВИ

12 ПОЧИНАТИ И НОВИ 46 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 378 ТЕСТОВИ

Во последните 24 часа се регистрирани 46 нови случаи на ковид-19 од направени 378 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се од: ...
15 ПОЧИНАТИ, УШТЕ 536 ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС ОД 1.662 ТЕСТОВИ

15 ПОЧИНАТИ, УШТЕ 536 ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС ОД 1.662 ТЕСТОВИ

Уште 15 лица починаа од компликации на ковид-19, а 536 се новозаболени од 1.662 тестирања. Новите случаи по градови се Скопје-213, Куманово-18, Дебар- ...
22 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 881 ПОЗИТИВЕН ОД 2.902 ТЕСТИРАЊА

22 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 881 ПОЗИТИВЕН ОД 2.902 ТЕСТИРАЊА

Уште 22 лица починаа од компликации на ковид-19 во изминативе 24 часа, а регистрирани се 881 нов случај од 2.902 тестирања.  Новите случаи на ковид-19 ...
22-ГОДИШНА ТРУДНИЦА ОД СКОПЈЕ МЕЃУ 28 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 929 ПОЗИТИВНИ ОД 2.758 ТЕСТОВИ

22-ГОДИШНА ТРУДНИЦА ОД СКОПЈЕ МЕЃУ 28 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 929 ПОЗИТИВНИ ОД 2.758 ТЕСТОВИ

Уште 28 починати од компликации на ковид-19 меѓу кои и 22-годишна трудница од Скопје се регистрирани во изминатите 24 часа. Според Министрерството за ...
1 2 3 6 10 / 53 НАПИСИ