Таг: тестови

1 2 3 4 5 13 30 / 126 НАПИСИ
ШЕСТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 246 ПОЗИТИВНИ ОД 4.072 ТЕСТИРАЊА

ШЕСТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 246 ПОЗИТИВНИ ОД 4.072 ТЕСТИРАЊА

Нови 246 случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од направени 4.072 тестирања. Новите случаи се во : Скопје – 145, Струмица – 16, Прилеп ...
НОВИ 373 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ПОЧИНАТИ 14 ЛИЦА ОД КОИ 6 СЕ ОД ИЗМИНАТИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ

НОВИ 373 СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ПОЧИНАТИ 14 ЛИЦА ОД КОИ 6 СЕ ОД ИЗМИНАТИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ

Нови 373 нови случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од направени 5.489 тестирања. Новите случаи се во Скопје – 196, Битола – 36, Охрид ...
УШТЕ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 298 БОЛНИ ОД 2.831 ТЕСТИРАЊА

УШТЕ 10 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 298 БОЛНИ ОД 2.831 ТЕСТИРАЊА

Нови 298 случаи на ковид-19 се регистрирани изминативе 24 часа од направени  2.831 тестирања. Новите случаи се во Скопје – 145, Кавадарци – 23, Прилеп ...
17 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И 33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БИТОЛА, НОВИ 333 СЛУЧАИ ОД 2.440 ТЕСТОВИ

17 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И 33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД БИТОЛА, НОВИ 333 СЛУЧАИ ОД 2.440 ТЕСТОВИ

Во изминативе 24 часа од ковид-19 починаа 16 лица меѓу кои и 33-годишно лице од Битола, а едно лице кои починало на 30 ноември е регистрирано во денеш ...
БЕСПЛАТНО ТЕСТИРАЊЕ СО БРЗИ ХИВ ТЕСТОВИ ЦЕЛА НЕДЕЛА ВО МЛАДИНСКИОТ ЦЕНТАР НА „ХЕРА“

БЕСПЛАТНО ТЕСТИРАЊЕ СО БРЗИ ХИВ ТЕСТОВИ ЦЕЛА НЕДЕЛА ВО МЛАДИНСКИОТ ЦЕНТАР НА „ХЕРА“

Од денес до 29 ноември има бесплатно тестирање со брзи ХИВ тестови во Младинскиот центар на ХЕРА, велат од Асоцијацијата за здравствена едукација и ис ...
18 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, МЕЃУ НИВ И 35-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ, НОВИ 389 СЛУЧАИ

18 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, МЕЃУ НИВ И 35-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ, НОВИ 389 СЛУЧАИ

Денес се регистрирани 389 нови случаи на ковид-19, а починаа 18 лица од кои најмладиот е 35-годишен пациент. Седум од починати лица се од Скопје (92г, ...
33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 449 БОЛНИ

33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ОХРИД МЕЃУ 12 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 449 БОЛНИ

Денес се регистрирани нови 449 случаи на ковид-19 со што вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 211.831. Оздравени се 317 пациенти. Почи ...
528 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 И 13 ПОЧИНАТИ, ОД КОИ 6 ОД 27 ОКТОМВРИ ДО 8 НОЕМВРИ

528 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 И 13 ПОЧИНАТИ, ОД КОИ 6 ОД 27 ОКТОМВРИ ДО 8 НОЕМВРИ

Во последните 24 часа се регистрирани 528 нови случаи на ковид-19 од направени 4.323 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се ...
33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД НЕГОТИНО МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 469 БОЛНИ

33-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД НЕГОТИНО МЕЃУ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НОВИ 469 БОЛНИ

Нови 469 нови случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од 3.296 тестови. Починати се 13 лица меѓу кои и 33-годишно лице од Неготино. Н ...
НОВИ 656 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ОД 3.597 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАТИ СЕ 21 ЛИЦЕ, ОД КОИ 8 МИНАТАТА НЕДЕЛА

НОВИ 656 ЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ОД 3.597 ТЕСТОВИ, ПОЧИНАТИ СЕ 21 ЛИЦЕ, ОД КОИ 8 МИНАТАТА НЕДЕЛА

Нови 656 болни од ковид-19 се регистрирани во изминативе 24 од направени 3.597 тестирање. Новите случаи се во Скопје – 257, Битола – 38, Куманово – 34 ...
1 2 3 4 5 13 30 / 126 НАПИСИ