Таг: укинување

1 214 / 14 НАПИСИ
ПО ЦЕНА НА КАРИЕРИТЕ ЌЕ ЈА БРАНИМЕ МЛАДИНСКАТА СЦЕНА, ВЕЛАТ АКТЕРИТЕ ОД ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ПО ЦЕНА НА КАРИЕРИТЕ ЌЕ ЈА БРАНИМЕ МЛАДИНСКАТА СЦЕНА, ВЕЛАТ АКТЕРИТЕ ОД ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

По безмалку три години, в среда во Театарот за деца и младинци (ТДМ) ќе има премиера на младинска претстава, „Еднаш свет изградив“ по текст и режија н ...
СОВЕТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ФАКТИ МОЛИ ДА НЕ ГИ УКИНАТ БАРЕМ ДО НОВА ГОДИНА

СОВЕТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ФАКТИ МОЛИ ДА НЕ ГИ УКИНАТ БАРЕМ ДО НОВА ГОДИНА

Советот за утврдување на факти, што треба да биде укинат в сабота, побара од Собранието на Република Македонија и од Министерството за правда да го од ...
УКИНУВАЊЕТО НА ЧЛЕНОТ  ЗА СЛЕДЕЊЕ НА КОМУНИКАЦИИТЕ НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД НА СЕДНИЦАТА НА УСТАВЕН СУД

УКИНУВАЊЕТО НА ЧЛЕНОТ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА КОМУНИКАЦИИТЕ НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД НА СЕДНИЦАТА НА УСТАВЕН СУД

Уставниот суд на седницата, закажана за следната среда, нема да одлучува за уставноста и законитоста на член 175 од Законот за електронски комуникации ...
ТРГОВЦИТЕ БАРААТ ВЛАДАТА ДА ЈА УКИНЕ ЗАБРАНАТА ЗА ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛ

ТРГОВЦИТЕ БАРААТ ВЛАДАТА ДА ЈА УКИНЕ ЗАБРАНАТА ЗА ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛ

Здруженето за трговија при Стопанската комора на Македонија бара од новата Влада да ја укине забраната за продажба на алкохол после 19 часот, односно ...
1 214 / 14 НАПИСИ