Таг: водовод

1 2 3 9 10 / 84 НАПИСИ
ВОДАТА Е СО НАМАЛЕН ПРИСТИСОК ВО ПОВИСОКИТЕ НАСЕЛБИ И ЗГРАДИТЕ ВО БИТОЛА, ОД „ВОДОВОД“ ВЕЛАТ ДЕКА Е ОД ЗГОЛЕМЕНАТА ПОТРОШУВАЧКА

ВОДАТА Е СО НАМАЛЕН ПРИСТИСОК ВО ПОВИСОКИТЕ НАСЕЛБИ И ЗГРАДИТЕ ВО БИТОЛА, ОД „ВОДОВОД“ ВЕЛАТ ДЕКА Е ОД ЗГОЛЕМЕНАТА ПОТРОШУВАЧКА

Во најтоплите денови од летото, повисоките населби и згради од Битола имаат вода со намален пристсок. Директорот на Јавното претпијатие „Водовод“ Андр ...
ПО ЦЕЛА НОЌ РАБОТА, ПОПРАВЕН ГОЛЕМИОТ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА ВО БИТОЛА

ПО ЦЕЛА НОЌ РАБОТА, ПОПРАВЕН ГОЛЕМИОТ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА ВО БИТОЛА

Поправен е големиот дефект на водоводната мрежа на Булеварот Први мај во Битола, на потегот над Црн Мост, нормализирано е водоснабдувањето, а пуштен е ...
КУМАНОВО ШЕСТ ДЕНА БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, ИТНИТЕ ПАЦИЕНТИ ОД КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА СЕ ПРАЌААТ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ

КУМАНОВО ШЕСТ ДЕНА БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, ИТНИТЕ ПАЦИЕНТИ ОД КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА СЕ ПРАЌААТ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ

Жителите на Куманово шест дена се без чиста вода за пиење од градскиот водовод, после големото невреме проследено со пороен дожд и град ја замати вода ...
ДЕЛОВИ ОД СКОПЈЕ СЕ БЕЗ ВОДА ОТКАКО НА „ВОДОВОД“ МУ Е ИСКЛУЧЕНА СТРУЈАТА ОТИ НЕ ГИ ПЛАЌА СМЕТКИТЕ

ДЕЛОВИ ОД СКОПЈЕ СЕ БЕЗ ВОДА ОТКАКО НА „ВОДОВОД“ МУ Е ИСКЛУЧЕНА СТРУЈАТА ОТИ НЕ ГИ ПЛАЌА СМЕТКИТЕ

Делови од Скопје, особено повисоките места од градот немаат вода, бидејќи на градското претпријатие „Водовод и канализација“ му е исклучена струјата. ...
СО ГОДИНИ ИМА ДЕФЕКТИ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА НА УЛИЦА ВО ВЕЛЕС ПОРАДИ ЛЕГАЛИЗИРАНИТЕ ПРЕНАМЕНИ НА ГАРАЖИТЕ ВО ДУЌАНИ И ПОСТАВУВАЊЕ БИЛБОРДИ

СО ГОДИНИ ИМА ДЕФЕКТИ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА НА УЛИЦА ВО ВЕЛЕС ПОРАДИ ЛЕГАЛИЗИРАНИТЕ ПРЕНАМЕНИ НА ГАРАЖИТЕ ВО ДУЌАНИ И ПОСТАВУВАЊЕ БИЛБОРДИ

Дефектите кои се случуваа на улицата Благој Ѓорев кај Панини во неколку наврати изминатите години биле поради нивелацијата на земјата создадена од пре ...
НЕ ПОМИНА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БИТОЛСКИ „ВОДОВОД“, ДИРЕКТОРОТ МИЛЕВСКИ СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ПРАТЕНИК И ВЕЛИ ДЕКА ЗАГУБАТА ОД 22 МИЛИОНИ ДЕНАРИ СЕ ДОЛЖИ НА ИНФЛАЦИЈАТА

НЕ ПОМИНА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БИТОЛСКИ „ВОДОВОД“, ДИРЕКТОРОТ МИЛЕВСКИ СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ПРАТЕНИК И ВЕЛИ ДЕКА ЗАГУБАТА ОД 22 МИЛИОНИ ДЕНАРИ СЕ ДОЛЖИ НА ИНФЛАЦИЈАТА

Не поминаа завршната сметка и извештајот за работа на јавното претпријатие „Водовод“ од Битола на денешната седница на Советот поради загубата од 22 м ...
АРСОВСКА ГО РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРОТ НА „ВОДОВОД“ ИЛИЕВСКИ ДОДЕКА ТОЈ Е НА БОЛЕДУВАЊЕ, НОВ В. Д. Е ПАНЧЕВСКИ, ВРАБОТЕН ВО „ПАРКОВИ“

АРСОВСКА ГО РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРОТ НА „ВОДОВОД“ ИЛИЕВСКИ ДОДЕКА ТОЈ Е НА БОЛЕДУВАЊЕ, НОВ В. Д. Е ПАНЧЕВСКИ, ВРАБОТЕН ВО „ПАРКОВИ“

Градоначалничката Данела Арсовска го разреши од функција директорот на ЈП „Водовод“, Драган Илиевски. На негово место, како што соопштија од Градот, е ...
СОВЕТОТ НЕ ПРИФАТИ ПОКАЧУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО БИТОЛА

СОВЕТОТ НЕ ПРИФАТИ ПОКАЧУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО БИТОЛА

До доцна во ноќта синќа Советот на Општина Битола расправаше по предлозите за покачување на цената на водата за пиење за периодот од 2024 до 2026 годи ...
БИТОЛСКИ „ВОДОВОД“ БАРА ПОКАЧУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ

БИТОЛСКИ „ВОДОВОД“ БАРА ПОКАЧУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ

Јавното претпријатие „Водовод“ од Битола бара Советот да донесе одлука за поскапување на водата за пиење за 6,9 денари за домаќинствата и 5,2 денари з ...
ПОЛИЦИЈАТА ПОДНЕСЕ КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ДИРЕКТОРОТ НА БИТОЛСКИ „ВОДОВОД“ ЗАШТО НЕ ГО ОБЕЗБЕДИЛ РЕЗЕРВОАРОТ СО ВОДА КОЈ Е ОД ВИТАЛНО ЗНАЧЕЊЕ ЗА ГРАДОТ

ПОЛИЦИЈАТА ПОДНЕСЕ КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ДИРЕКТОРОТ НА БИТОЛСКИ „ВОДОВОД“ ЗАШТО НЕ ГО ОБЕЗБЕДИЛ РЕЗЕРВОАРОТ СО ВОДА КОЈ Е ОД ВИТАЛНО ЗНАЧЕЊЕ ЗА ГРАДОТ

Битолската полиција до Основното јавно обвинителство (OJO) поднесе кривична пријава против Пеце Милевски, актуелен директор на Јавното комунално претп ...
1 2 3 9 10 / 84 НАПИСИ