Таг: Зоран Милановиќ

1 211 / 11 НАПИСИ
МИЛАНОВИЌ ЈА ПОБЕДИ ГРАБАР-КИТАРОВИЌ ВО ПРВИОТ КРУГ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО ХРВАТСКА

МИЛАНОВИЌ ЈА ПОБЕДИ ГРАБАР-КИТАРОВИЌ ВО ПРВИОТ КРУГ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО ХРВАТСКА

Поранешниот премиер Зоран Милановиќ ги победи десничарските кандидати, вклучувајќи ја и актуелната претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ, во првиот к ...
1 211 / 11 НАПИСИ