Таг: Антонијо Милошоски

1 9 10 11105 / 105 НАПИСИ
АНТОНИЈО ГО НЕРВИРА КАТИЦА, А ТОЈ ИМ СЕ ЗАКАНИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ

АНТОНИЈО ГО НЕРВИРА КАТИЦА, А ТОЈ ИМ СЕ ЗАКАНИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ

Првиот дискутант во Собранието, од  50-те пријавени од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, пратеникот Антонијо Милошоски вчера без никаков повод им се з ...
СЈО ГО ПРОВЕРУВА РЕГИСТАРОТ НА СОПСТВЕНИЦИ НА АВИОНИ ВО МАКЕДОНИЈА

СЈО ГО ПРОВЕРУВА РЕГИСТАРОТ НА СОПСТВЕНИЦИ НА АВИОНИ ВО МАКЕДОНИЈА

Во Македонија има вкупно 37 регистрирани цивилни воздухоплови, објави вчера агенцијата Мета повикувајќи се на регистарот на впишани воздухоплови на Аг ...
СЈО ГО ПРОВЕРУВА ФИНАНСИСКОТО РАБОТЕЊЕ НА ФИРМИТЕ НА ОСОМНИЧЕНИ ФУНКЦИОНЕРИ

СЈО ГО ПРОВЕРУВА ФИНАНСИСКОТО РАБОТЕЊЕ НА ФИРМИТЕ НА ОСОМНИЧЕНИ ФУНКЦИОНЕРИ

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски на својот профил на Фејсбук објави два оригинални документа кои Специјалното јавно обвинителство во тајна ...
ВМРО-ДПМНЕ ГО ОБВИНИ ДУИ ДЕКА ЗАД НИВ ЈА КРИЕЛ СВОЈАТА НЕСПОСОБНОСТ, А ДУИ ВРАТИ ДЕКА ВМРОВЦИТЕ ПЛАЧАТ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ

ВМРО-ДПМНЕ ГО ОБВИНИ ДУИ ДЕКА ЗАД НИВ ЈА КРИЕЛ СВОЈАТА НЕСПОСОБНОСТ, А ДУИ ВРАТИ ДЕКА ВМРОВЦИТЕ ПЛАЧАТ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ

Поранешните долгогодишни владејачки партнери ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ жестоко се скараа, после дискусите на пратениците на  ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски и Ил ...
КИНА ЌЕ СТАВИ КРАЈ НА НЕРАЦИОНАЛНИТЕ ФУДБАЛСКИ ТРАНСФЕРИ

КИНА ЌЕ СТАВИ КРАЈ НА НЕРАЦИОНАЛНИТЕ ФУДБАЛСКИ ТРАНСФЕРИ

Кинеската фудбалска асоцијација соопшти дека планира серија мерки како одговор на „нерационалното" трошење на клубовите за транфери и за платите на иг ...
1 9 10 11105 / 105 НАПИСИ