Таг: автопат

1 3 4 544 / 44 НАПИСИ
ТРИ ФИРМИ ДОБИЛЕ 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА ДА ГИ ЧИСТАТ ПАТИШТАТА, МАКЕДОНИЈА БЛОКИРАНА ОД 20 СМ СНЕГ

ТРИ ФИРМИ ДОБИЛЕ 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА ДА ГИ ЧИСТАТ ПАТИШТАТА, МАКЕДОНИЈА БЛОКИРАНА ОД 20 СМ СНЕГ

„Македонија пат“ има договор вреден 1,5 милион евра со 3 приватни компании за ангажирање механизација за чистење на патиштата. Според Електронскиот ...
ВЛАДАТА И „СТАНДАРД И ПУРС“ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ ОКОЛУ КИНЕСКИОТ КРЕДИТ ЗА АВТОПАТИШТАТА

ВЛАДАТА И „СТАНДАРД И ПУРС“ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ ОКОЛУ КИНЕСКИОТ КРЕДИТ ЗА АВТОПАТИШТАТА

„Стандард и Пурс“ го потврди кредитниот рејтингот „ББ-/Б“ на Македонија со стабилен изглед, соопшти рејтинг агенцијата. Стабилниот изглед, како што со ...
ЗА ДА НЕ ЈАДАТ ЌОТЕК СТЕЧАЈЦИТЕ НЕ ПРОТЕСТИРАА НА НАПЛАТНАТА РАМПА РОМАНОВЦЕ

ЗА ДА НЕ ЈАДАТ ЌОТЕК СТЕЧАЈЦИТЕ НЕ ПРОТЕСТИРАА НА НАПЛАТНАТА РАМПА РОМАНОВЦЕ

Полицијата не ги пушти стечајците да протестираат на автопатот Куманово - Скопје. Наместо на наплатната рампа Романовце, како што најавија, стотина ст ...
ЛИЛЕ СТЕЧАЈКАТА ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ДА НЕ ПРОТЕСТИРА НА АВТОПАТ

ЛИЛЕ СТЕЧАЈКАТА ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ДА НЕ ПРОТЕСТИРА НА АВТОПАТ

Откако најавија дека утре со протест ќе ја блокираат наплатната рампа Романовце, стечајката Лилјана Георгиевска и координаторот Али Османи, вчера биле ...
1 3 4 544 / 44 НАПИСИ