Таг: Бундестаг

1 213 / 13 НАПИСИ
ВЛАСТА СЕ ПЛАШИ ДА НЕ ЗАВРШИ КАКО САНАДЕР, ГЕРМАНСКИОТ БУНДЕСТАГ ПОРАЧА ДЕКА НОВИ ИЗБОРИ  НЕ СЕ ОПЦИЈА

ВЛАСТА СЕ ПЛАШИ ДА НЕ ЗАВРШИ КАКО САНАДЕР, ГЕРМАНСКИОТ БУНДЕСТАГ ПОРАЧА ДЕКА НОВИ ИЗБОРИ НЕ СЕ ОПЦИЈА

Комисија за европски прашања во германскиот Бундестаг расправаше за кризата во Македонија и пратениците од двете најголеми партии ЦДУ и СПД се сложни ...
БУНДЕСТАГОТ ЗА МАКЕДОНИЈА: ГЕРМАНИЈА БАРА БРЗИ ИЗБОРИ,  ТЕХНИЧКА ВЛАДА И ИСЧЕКОР ЗА СПОРОТ СО ГРЦИЈА

БУНДЕСТАГОТ ЗА МАКЕДОНИЈА: ГЕРМАНИЈА БАРА БРЗИ ИЗБОРИ,  ТЕХНИЧКА ВЛАДА И ИСЧЕКОР ЗА СПОРОТ СО ГРЦИЈА

СПЕЦИЈАЛНО ОД БЕРЛИН – СИЛВЕРА ПАДОРИ КЛЕНКЕ Актуелната состојба во Македонија е загрижувачка! Ова пред членовите на Комисијата за надворешна полит ...
ГЕРМАНСКА ОФАНЗИВА – ХАЈНДЛ ВО СКОПЈЕ, БУНДЕСТАГОТ ВО БЕРЛИН ЌЕ ЈА ОПРАВААТ МАКЕДОНИЈА

ГЕРМАНСКА ОФАНЗИВА – ХАЈНДЛ ВО СКОПЈЕ, БУНДЕСТАГОТ ВО БЕРЛИН ЌЕ ЈА ОПРАВААТ МАКЕДОНИЈА

СПЕЦИЈАЛНО ОД БЕРЛИН: СИЛВЕРА ПАДОРИ КЛЕНКЕ Германија го вклучи алармот за политичката криза во Македонија. Додека специјалниот пратеник на Министе ...
1 213 / 13 НАПИСИ