Таг: гробишта

1 2 322 / 22 НАПИСИ
НА КАФЕ ПРЕД КАПЕЛА НА СКОПСКИТЕ ГРОБИШТА „БУТЕЛ“

НА КАФЕ ПРЕД КАПЕЛА НА СКОПСКИТЕ ГРОБИШТА „БУТЕЛ“

Кафеамат од неодамна стои меѓу капелите на Градските гробишта „Бутел“ во Скопје. На луѓето кои доаѓаат на погреб им се нудат неколку видови кафиња, но ...
ВАЛАНДОВЧАНИ СЕ ТЕПААТ ЗА ГРОБНИ МЕСТА

ВАЛАНДОВЧАНИ СЕ ТЕПААТ ЗА ГРОБНИ МЕСТА

Нема слободни гробни места на гробиштата во Валандово. Со години валандовачни мака мачат кај да си ги погребаат починатите. Во последно време се закоп ...
1 2 322 / 22 НАПИСИ