Таг: Министерство за финансии

1 8 9 1094 / 94 НАПИСИ
ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ГО ПРОБИВА КОРДОНОТ ПОЛИЦАЈЦИ – НАПНАТО ОКОЛУ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ГО ПРОБИВА КОРДОНОТ ПОЛИЦАЈЦИ – НАПНАТО ОКОЛУ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

Воден топ и оклопно возило поставени на улица Македонија покрај градилиштата за новите барокни згради, го пресекоа патот на Шарената револуција кон Ми ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СО МИЛИЈАРДА ПРИЧИНИ ЗА ПРОТЕСТ ТРГНА КОН МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СО МИЛИЈАРДА ПРИЧИНИ ЗА ПРОТЕСТ ТРГНА КОН МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

Со пораката „1.1 милијарди причини за крај“ на централниот транспарент Шарената револуција го почна протестот. Демонстрантите морно маршираат по улица ...
НЕ СЕ ПРЕДВИДЕНИ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ ЗА ОВАА ГОДИНА

НЕ СЕ ПРЕДВИДЕНИ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ ЗА ОВАА ГОДИНА

Намалувањето на буџетот на ДИК е затоа што засега нема предвидено датум за одржување избори, велат од Министерството за финансии по информациите дека  ...
ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ЈА РАЗРЕШИ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕРКАТА ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ЈА РАЗРЕШИ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕРКАТА ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

По промените во Министерството за финансии, премиерот Емил Димитриев ќе направи ротација и на позицијата заменик-министер за надворешни работи. Тој ...
1 8 9 1094 / 94 НАПИСИ