Таг: нови случаи

1 2 3 5 10 / 45 НАПИСИ
482 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, 12 ПОЧИНАТИ ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА И УШТЕ 5 ОД 12 ДО 23 ОКТОМВРИ

482 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, 12 ПОЧИНАТИ ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА И УШТЕ 5 ОД 12 ДО 23 ОКТОМВРИ

Во последните 24 часа се регистрирани 482 нови случаи на ковид-19 од направени се 4.151 тестирањe, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи ...
10 ПОЧИНАТИ И 190 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.636 ТЕСТОВИ

10 ПОЧИНАТИ И 190 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.636 ТЕСТОВИ

Во последните 24 часа се регистрирани 190 нови случаи на ковид-19 од направени се 2.636 тестирања, соопшти Министерството за здравство согласно подато ...
29 ПОЧИНАТИ, УШТЕ 561 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 4.384 ТЕСТОВИ

29 ПОЧИНАТИ, УШТЕ 561 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 4.384 ТЕСТОВИ

Нови 561 случаи на ковид-19 се регистрирани во изминатите 24 часа од направени 4.384 тестирање, а починаа 29 лица, соопшти Министерството за здравство ...
УШТЕ 23 ПОЧИНАТИ И 464 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 4.553 ТЕСТОВИ

УШТЕ 23 ПОЧИНАТИ И 464 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 4.553 ТЕСТОВИ

Во последните 24 часа се регистрирани 464 нови случаи на ковид-19 од направени 4.553 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се ...
32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И ДВЕ ТРИЕСЕТГОДИШНИ ЛИЦА, НОВИ 299 БОЛНИ

32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И ДВЕ ТРИЕСЕТГОДИШНИ ЛИЦА, НОВИ 299 БОЛНИ

Во изминативе 24 часа од компликации на ковид-19 починаа 32 лица на возраст од 32 до 87 години. Починати се 5 лица од Гостивар (61г,61г,64г,81г и 82г) ...
36 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И 24-ГОДИШНИК ОД РЕСЕН, УШТЕ 1.037 БОЛНИ ОД 6.654 ТЕСТОВИ

36 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 МЕЃУ КОИ И 24-ГОДИШНИК ОД РЕСЕН, УШТЕ 1.037 БОЛНИ ОД 6.654 ТЕСТОВИ

Во изминатите 24 часа починаа 36 лица од компликации на ковид-19 меѓу кои и 24-годишник од Ресен. Починати се 11 лица од Скопје ( 76г, 70г, 69г, 67г, ...
НЕМА ДА ИМА КАРАНТИН, ЗАЕВ ВЕЛИ СМРТНОСТА ОД КОВИД-19 КАЈ НАС Е КАКО И ВО СИТЕ ДРУГИ ЗЕМЈИ

НЕМА ДА ИМА КАРАНТИН, ЗАЕВ ВЕЛИ СМРТНОСТА ОД КОВИД-19 КАЈ НАС Е КАКО И ВО СИТЕ ДРУГИ ЗЕМЈИ

Владата не размислува да воведе карантин во градовите со висока стапка заболени лица со ковид-19. Премиерот Зоран Заев денеска, одговарајќи на новинар ...
14 ПОЧИНАТИ И НОВИ 882 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 6.591 ТЕСТ

14 ПОЧИНАТИ И НОВИ 882 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 6.591 ТЕСТ

Во последните 24 часа се регистрирани 882 нови случаи на ковид-19 од направени 6.591 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се ...
22 ПОЧИНАТИ ОД 38 ДО 85 ГОДИНИ И 1.250 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, БРОЈОТ НА АКТИВНИ СЛУЧАИ НАДМИНА 10 ИЛЈАДИ

22 ПОЧИНАТИ ОД 38 ДО 85 ГОДИНИ И 1.250 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, БРОЈОТ НА АКТИВНИ СЛУЧАИ НАДМИНА 10 ИЛЈАДИ

Во последните 24 часа се регистрирани 1.250 нови случаи на ковид-19 од направени 8.192 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи с ...
4 ПОЧИНАТИ И 518 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, АКТИВНИ СЕ 2.581

4 ПОЧИНАТИ И 518 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, АКТИВНИ СЕ 2.581

Во последните 24 часа се регистрирани 518 нови случаи на ковид-19 од направени 5.809 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се ...
1 2 3 5 10 / 45 НАПИСИ