Таг: нови

ОПШТИНА БИТОЛА ВГОДИНА ЌЕ КУПИ ТРИ НОВИ ВОЗИЛА ОТИ ВОЗНИОТ ПАРК Е ЗАСТАРЕН

ОПШТИНА БИТОЛА ВГОДИНА ЌЕ КУПИ ТРИ НОВИ ВОЗИЛА ОТИ ВОЗНИОТ ПАРК Е ЗАСТАРЕН

Општина Битола предвиде три милиони денари (околу 50.000 евра) за набавка на три нови возила, а планираната набавка ја оправдува со застареноста на во ...
29-ГОДИШНА ТРУДНИЦА ОД КУМАНОВО МЕЃУ ЧЕТИРИТЕ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 398 ПОЗИТИВНИ ОД 6.383 ТЕСТОВИ

29-ГОДИШНА ТРУДНИЦА ОД КУМАНОВО МЕЃУ ЧЕТИРИТЕ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 398 ПОЗИТИВНИ ОД 6.383 ТЕСТОВИ

Четворица починати од ковид-19 и 398 нови позитивни од 6.383 тестирања (6,2 отсто од тестираните) се регистрирани во последните 24 часа, соопшти Минис ...
ЕДИНАЕСЕТ ПОЧИНАТИ И УШТЕ 305 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.533 ТЕСТИРАЊА

ЕДИНАЕСЕТ ПОЧИНАТИ И УШТЕ 305 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.533 ТЕСТИРАЊА

Единаесет починати и 305 нови случаи на ковид-19 од 2.533 тестирања се регистрирани во последните 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Почина ...
ЧЕТИРИ ПОЧИНАТИ И 140 НОВИ КОВИД-19 СЛУЧАИ ОД 1.507 ТЕСТОВИ

ЧЕТИРИ ПОЧИНАТИ И 140 НОВИ КОВИД-19 СЛУЧАИ ОД 1.507 ТЕСТОВИ

Четири починати и 140 нови случаи на ковид-19 од 1.507 тестирања има во последните 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Починатите се пациент ...
ПЕТ ПОЧИНАТИ И 87 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.156 ТЕСТОВИ, БРОЈОТ НА АКТИВНИ ПОВТОРНО Е НАД 3.000

ПЕТ ПОЧИНАТИ И 87 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.156 ТЕСТОВИ, БРОЈОТ НА АКТИВНИ ПОВТОРНО Е НАД 3.000

Починати се пет пациенти, а регистрирани се 87 нови случаи на ковид-19 од 1.156 тестирања во последните 24 часа, соопшти Министерството за здравство. ...
ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ И 160 НОВИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.172 ТЕСТА

ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ И 160 НОВИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 2.172 ТЕСТА

Во последните 24 часа регистрирани се 160 нови случаи на ковид-19 од 2.172 тестирања, а починати се три пациенти, двајца од Скопје (60 и 72 години) и ...
ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ И 155 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.845 ТЕСТОВИ, НАЈМНОГУ ВО СКОПЈЕ И ГОСТИВАР

ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ И 155 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.845 ТЕСТОВИ, НАЈМНОГУ ВО СКОПЈЕ И ГОСТИВАР

Двајца починати и 155 нови случаи на ковд-19 од 1.845 тестирања, е билансот во последните 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Починатите се ...
ДЕСЕТ ПОЧИНАТИ И 96 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 724 ТЕСТИРАЊА

ДЕСЕТ ПОЧИНАТИ И 96 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 724 ТЕСТИРАЊА

Десет починати и 96 нови регистрирани позитивни од ковид-19 од 724 тестирања, е билансот за последниве 24 часа, соопшти Министерството за здравство. П ...
8 ПОЧИНАТИ, МЕЃУ КОИ И 24-ГОДИШНИК, 199 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.545 ТЕСТОВИ

8 ПОЧИНАТИ, МЕЃУ КОИ И 24-ГОДИШНИК, 199 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.545 ТЕСТОВИ

Во изминатите 24 часа починаа 8 лица по компликации од ковид-19, и тоа еден пациент од Скопје, еден од Штип, четири од Тетово и двајца пациенти од Стр ...
9 / 9 НАПИСИ