Таг: пациенти

1 17 18 19 20 21 23 190 / 226 НАПИСИ
23 РЕГИСТРИРАНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ЦЕЛОСНА ИЗОЛАЦИЈА СО ЗАТВОРEНИ ГРАНИЦИ И БЕЗ АВИОНСКИ ВРСКИ

23 РЕГИСТРИРАНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ЦЕЛОСНА ИЗОЛАЦИЈА СО ЗАТВОРEНИ ГРАНИЦИ И БЕЗ АВИОНСКИ ВРСКИ

Нема потреба да се воведува вонредна состојба или кризна состојба во целата држава, но се затвораат сите гранични премини за странски државјани, а од ...
ЧЕТИРИ ЛИЦА ОД ДЕБАР И 54-ГОДИШНА ЖЕНА ВРАТЕНА ОД ХОЛАНДИЈА СЕ НОВИ ПОЗИТИВНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС

ЧЕТИРИ ЛИЦА ОД ДЕБАР И 54-ГОДИШНА ЖЕНА ВРАТЕНА ОД ХОЛАНДИЈА СЕ НОВИ ПОЗИТИВНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС

Четири лица од Дебар и педесет и четиригодишна жена која се вратила од Холандија преку Виена се нови пациенти позитивни на коронавирус, објави министе ...
ЗАСЕГА НИТУ ЕДЕН ОД ТИЕ ШТО СЕ ВО ИЗОЛАЦИЈА ПОРАДИ КОНТАКТ СО ДИРЕКТОРКАТА НА КОЖНАТА КЛИНИКА НЕ ПРИЈАВИЛ СИМПТОМИ

ЗАСЕГА НИТУ ЕДЕН ОД ТИЕ ШТО СЕ ВО ИЗОЛАЦИЈА ПОРАДИ КОНТАКТ СО ДИРЕКТОРКАТА НА КОЖНАТА КЛИНИКА НЕ ПРИЈАВИЛ СИМПТОМИ

Ниту едно од лицата кои се ставени во изолација поради контакти со заболената докторка, поранешна директорка на Клиниката за кожни болести, засега не ...
НЕМААТ КОРОНАВИРУС СЕДУМТЕМИНА КОИ ДЕНЕС СЕ ТЕСТИРАА, ЌЕ СЕ ПОВТОРИ САМО ЕДЕН ТЕСТ НА ПАЦИЕНТ ОД КОЧАНИ

НЕМААТ КОРОНАВИРУС СЕДУМТЕМИНА КОИ ДЕНЕС СЕ ТЕСТИРАА, ЌЕ СЕ ПОВТОРИ САМО ЕДЕН ТЕСТ НА ПАЦИЕНТ ОД КОЧАНИ

Резултатите на седумтемина пациенти кои претпладнево се тестираа се негативни на коронавирус, а на едно лице тестот ќе се повтори,  соопшти Министерст ...
СЕДУМ НОВИ ПАЦИЕНТИ СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС, ОД КОИ ДВЕ РОДИЛКИ ОД ДЕБАР

СЕДУМ НОВИ ПАЦИЕНТИ СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС, ОД КОИ ДВЕ РОДИЛКИ ОД ДЕБАР

Материјали од седум нови пациенти се тестираат во моментов на Инфективната клиника во Скопје, од кои две се на родилки од Дебар, кажа министерот за зд ...
ШЕСТ НОВИ СЛУЧАИ СО КОРОНАВИРУС, ВО ЗЕМЈАВА ВКУПНО 18, КАЖА ФИЛИПЧЕ

ШЕСТ НОВИ СЛУЧАИ СО КОРОНАВИРУС, ВО ЗЕМЈАВА ВКУПНО 18, КАЖА ФИЛИПЧЕ

Вкупно 18 пациенти со коронавирус има во државава, откако денес биле тестирани 12 лица, од кои шест се позитивни на коронавирусот, изјави министерот з ...
ПРВАТА ПАЦИЕНТКА ОД ДЕБАР Е ПОСТАВЕНА НА АПАРАТ ЗА ВЕШТАЧКО ДИШЕЊЕ, СЕ ТЕСТИРААТ ДЕВЕТ ЛИЦА ЗА КОРОНАВИРУС

ПРВАТА ПАЦИЕНТКА ОД ДЕБАР Е ПОСТАВЕНА НА АПАРАТ ЗА ВЕШТАЧКО ДИШЕЊЕ, СЕ ТЕСТИРААТ ДЕВЕТ ЛИЦА ЗА КОРОНАВИРУС

Првата пациентка од Дебар која беше хоспитализирана на 7 март на Инфективната клинка е поставена на апарат за вештачко дишење и ја прима соодветната т ...
МОЖНО Е ВОВЕДУВАЊЕ КАРАНТИН ВО ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА, ВЕЛИ ВЛАДАТА

МОЖНО Е ВОВЕДУВАЊЕ КАРАНТИН ВО ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА, ВЕЛИ ВЛАДАТА

Можно е да се воведе карантин во општините Дебар и Центар Жупа, објави Владата, по локалната трансмисија со ширењето на коронавирусот на територијата ...
ТРОЈЦА ПАЦИЕНТИ СО КОРОНАВИРУС ИМААТ ЛЕСНО ВЛОШУВАЊЕ НА СОСТОЈБАТА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ТРОЈЦА ПАЦИЕНТИ СО КОРОНАВИРУС ИМААТ ЛЕСНО ВЛОШУВАЊЕ НА СОСТОЈБАТА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Кај тројца пациенти заразени со коронавирус кои се на Инфективната клиника во Скопје има лесно влошување на состојбата, кажа министерот за здравство В ...
УШТЕ ДВЕ ЛИЦА ОД ДЕБАР СЕ ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

УШТЕ ДВЕ ЛИЦА ОД ДЕБАР СЕ ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Двајца жители од Дебар се нови позитивни пациенти за коронавиус, објави министерот за здравство Венко Филипче. Станува збор за соседи на тројцата жите ...
1 17 18 19 20 21 23 190 / 226 НАПИСИ