Таг: прослава

1 4 5 656 / 56 НАПИСИ
КИРК ДАГЛАС ДОЖИВЕА СТО ГОДИНИ И ИСПИ ЧАША ВОДКА

КИРК ДАГЛАС ДОЖИВЕА СТО ГОДИНИ И ИСПИ ЧАША ВОДКА

Кирк Даглас знае како да влезе со стил. Со боксерски ракавци на секоја маса и песната од „Роки“ што трештеше од звучниците, Даглас, една од последните ...
ЅИНГО НАПРАВИ КОНТРАПРОСЛАВА НА 11 ОКТОМВРИ ВО КУМАНОВО

ЅИНГО НАПРАВИ КОНТРАПРОСЛАВА НА 11 ОКТОМВРИ ВО КУМАНОВО

Две прослави за 11 Октомври - Денот на антифашистичкото востание на македонскиот народ се одржаа денеска на Спомен костурницата на паднатите борци од ...

АРХИВСКА ВИДЕО СНИМКА ОД ПРОГЛАСУВАЊЕТО НА НЕЗАВИСНОСТА НА 8 СЕПТЕМВРИ 1991 ГОДИНА

Над 95 отсто од граѓаните кои излегоа на референдумот на 8 септември 1991 година одговорија позитивно на прашањето „Дали сте за самостојна Македонија ...
ДОЈДЕТЕ НАЈБРЗО ШТО МОЖЕТЕ ВО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА ПРОЛЕТ, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПОБАРА ПОДДРШКА

ДОЈДЕТЕ НАЈБРЗО ШТО МОЖЕТЕ ВО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА ПРОЛЕТ, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПОБАРА ПОДДРШКА

Шарената рволуција повикува на протест за поддршка на приведениот активист Павле Богоевски. Него полицијата го приведе од кејот на Вардар спроти Музеј ...
КАМЕН МОСТ ЗАТВОРЕН ЗА ПЕШАЦИ ВО НАСОКА КОН МУЗЕЈОТ, ПОЧНА ПРОСЛАВАТА НА ВМРО-ДПМНЕ

КАМЕН МОСТ ЗАТВОРЕН ЗА ПЕШАЦИ ВО НАСОКА КОН МУЗЕЈОТ, ПОЧНА ПРОСЛАВАТА НА ВМРО-ДПМНЕ

Група граѓани го слушаат говорот на поранештниот премиер Никола Груевски, по подвод 26 годишнината на ВМРО-ДПМНЕ, од плоштад иако приемот е од другат ...
ОД ПОРТА НА ТРИУМФОТ ДО ПОРТА НА ОТПОРОТ – СИМБОЛОТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

ОД ПОРТА НА ТРИУМФОТ ДО ПОРТА НА ОТПОРОТ – СИМБОЛОТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

Капијата направена да го величи триумфот во Македонија, последниве месец и пол е највпечатливиот сведок за поразот на проектот Скопје 2014. Скопјани с ...
1 4 5 656 / 56 НАПИСИ