Таг: Рената Дескоска

1 3 4 542 / 42 НАПИСИ
СТУДЕНТИТЕ ДОБИЈА СТРУЈА, ДОЛГОТ НА ДОМОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ЌЕ СЕ ПЛАЌА НА РАТИ

СТУДЕНТИТЕ ДОБИЈА СТРУЈА, ДОЛГОТ НА ДОМОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ЌЕ СЕ ПЛАЌА НА РАТИ

ЕВН Македонија потврди дека синоќа е исклучена струјата во студентскиот дом „Гоце Делчев“, но не даде информaции колкави се долговите за неплатена, а ...
ЕКСТЕРНО НЕМА ДА ИМА, ИЗЈАВИ ПРЕДЛОЖЕНАТА МИНИСТЕРКА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ДЕСКОСКА

ЕКСТЕРНО НЕМА ДА ИМА, ИЗЈАВИ ПРЕДЛОЖЕНАТА МИНИСТЕРКА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ДЕСКОСКА

Предложената министерка за образование Рената Дескоска кажа дека годинава нема да има екстерно тестирање на прес-конференција во Собранието. Пратеничк ...
1 3 4 542 / 42 НАПИСИ