Таг: синдикат

1 3 4 545 / 45 НАПИСИ
ВОЈСКАТА ЌЕ ШТРАЈКУВА ОТИ ПОЛИЦИЈАТА РЕДОВНО ЗЕМА ПЛАТА, А ТАА НЕ

ВОЈСКАТА ЌЕ ШТРАЈКУВА ОТИ ПОЛИЦИЈАТА РЕДОВНО ЗЕМА ПЛАТА, А ТАА НЕ

Војниците на АРМ, кои со месеци се распоредени на јужната граница да ја штитат Македонија од напливот на бегалци и од илегални преминувања од Грција, ...
СПОРЕД СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ МАКЕДОНИЈА Е НА 118. МЕСТО ОД 180 ЗЕМЈИ

СПОРЕД СЛОБОДА НА МЕДИУМИТЕ МАКЕДОНИЈА Е НА 118. МЕСТО ОД 180 ЗЕМЈИ

Македонија е на 118. место според индексот на слобода на медиумите, на листата за 2016 на угледната организација Репортери без граници, што излезе ден ...
ПОЛИЦИСКИОТ СИНДИКАТ СО КРИВИЧНА ПРОТИВ НАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА

ПОЛИЦИСКИОТ СИНДИКАТ СО КРИВИЧНА ПРОТИВ НАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА

Полицискиот независен синдикат поднесе кривична пријава против началникот на струмичката полиција Ѓорги Божинов поради опструкции во работењето на син ...
СИНДИКАТОТ НА ДИПЛОМАТИТЕ БАРА ПРАВИЧНО УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЦИТE

СИНДИКАТОТ НА ДИПЛОМАТИТЕ БАРА ПРАВИЧНО УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЦИТE

Синдикатот на македонската дипломатска служба смета дека во Министерството за надворешни работи продолжува политиката на нетранспарентни и неотчетни к ...
ВОЈНИЦИТЕ ПРОТЕСТИРАА ЗА ПОВИСОКИ ПЛАТИ

ВОЈНИЦИТЕ ПРОТЕСТИРАА ЗА ПОВИСОКИ ПЛАТИ

Припадници на Армијата на Република Македонија(АРМ) и на Министерството за одбрана денеска излегоа на протест пред Владата, на кој побараа изедначувањ ...
1 3 4 545 / 45 НАПИСИ