Таг: трчање

1 213 / 13 НАПИСИ
КЕНИЕЦОТ БИВОТ ПОБЕДНИК НА 14. СКОПСКИ МАРАТОН

КЕНИЕЦОТ БИВОТ ПОБЕДНИК НА 14. СКОПСКИ МАРАТОН

Каниецот Еванс Кипкемои Бивот е победник на 14. Скопскиот маратон. Тој делницата долга 42 километри ја истрча со време од 2 часа, 14 минути и осум сек ...
АМЕРИКАНЕЦ ИСТРЧАЛ 2.000 МАРАТОНИ ЗА 20 ГОДИНИ

АМЕРИКАНЕЦ ИСТРЧАЛ 2.000 МАРАТОНИ ЗА 20 ГОДИНИ

Тркачите велат дека ретко која трка како маратон остава такви последици врз телото. Освен доколку не сте Лери Мејкон. Седумдесет и двегодишниот ...
МИНИСТЕРОТ ТЕВДОВСКИ ИСТРЧА ПОЛУМАРАТОН ВО ВЕЛЕС, СОВЕТНИКОТ ЈОВАНОВИЌ ЗАОСТАНА ТРИ КРУГА

МИНИСТЕРОТ ТЕВДОВСКИ ИСТРЧА ПОЛУМАРАТОН ВО ВЕЛЕС, СОВЕТНИКОТ ЈОВАНОВИЌ ЗАОСТАНА ТРИ КРУГА

Во Градскиот парк во Велес, во чест на Денот на Општината - 9 Ноември, се трчаше полумаратон. Меѓу 130-те учесници беа и министерот за финансии, Драга ...
1 213 / 13 НАПИСИ