Таг: Уставен суд

1 18 19 20197 / 197 НАПИСИ
ЗА УКРАДЕНИ ПАРИ ОД ЕУ МАКЕДОНСКИТЕ СВИРКАЧИ ЌЕ СВЕДОЧАТ ВО БРИСЕЛ

ЗА УКРАДЕНИ ПАРИ ОД ЕУ МАКЕДОНСКИТЕ СВИРКАЧИ ЌЕ СВЕДОЧАТ ВО БРИСЕЛ

Скопје, 23 март, 2016 (САКАМДАКАЖАМ.МК) - Укажувачите на криминал или таканаречените свиркачи ќе пријавуваат злоупотреби на пари од европски фондови в ...
ФИНИ ТЕЛЕТАБИСИ

ФИНИ ТЕЛЕТАБИСИ

  1 Што беше оваа драма околу Уставниот суд, кој повторно му дозволи на претседателот да може да помилува кого сака, па и осомничени за из ...
УСТАВНИОТ СУД ПОМАГА НЕКАЗНУВАЊЕ ИЗБОРНИ ИЗМАМИ

УСТАВНИОТ СУД ПОМАГА НЕКАЗНУВАЊЕ ИЗБОРНИ ИЗМАМИ

Брзината со која дејствуваше Уставниот суд и нетранспарентното одлучување беа во голема мера без преседан, изјавија од Американската амбасада за САКАМ ...
СЈО: НЕ ЈА КОМЕНТИРАМЕ ОДЛУКАТА НА УСТАВНИОТ СУД ЗА ЗАКОНОТ ЗА ПОМИЛУВАЊЕ

СЈО: НЕ ЈА КОМЕНТИРАМЕ ОДЛУКАТА НА УСТАВНИОТ СУД ЗА ЗАКОНОТ ЗА ПОМИЛУВАЊЕ

Скопје, 18 март, 2016 - (META) Специјалното јавно обвинителство не ја коментира одлуката на Уставниот суд со која се укинаа измените на Законот за пом ...
УСТАВНИОТ СУД ГИ ДОВЕДЕ ВО ПРАШАЊЕ ИЗБОРИТЕ НА 5 ЈУНИ, СМЕТААТ ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

УСТАВНИОТ СУД ГИ ДОВЕДЕ ВО ПРАШАЊЕ ИЗБОРИТЕ НА 5 ЈУНИ, СМЕТААТ ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

Скопје, 17 март, 2016 - (META) Голем дел од активистите, граѓанските организации и опозициски партии сметаат дека вчерашната одлука на Уставниот суд, ...

АМНЕСТИЈАТА ЗА ИЗБОРЕН КРИМИНАЛ Е ПРОТИВ КРЕДИБИЛНИ ИЗБОРИ

Европската Унија очекува да се избегнуваат чекори кои ќе бидат во спротивност со Договорот од Пржино, по одлуката на Уставниот суд да ги укине изменит ...

ФИКУС ШТЕМБИЛ

  1 Американците и Европска унија рекоа дека за кредибилни извори се потребни реформи. Дури и Хан твитна дека реформите се поважни од дату ...
1 18 19 20197 / 197 НАПИСИ