Таг: базен

ДЕВОЈЧЕТО ОД БИТОЛА СЕ УДАВИ СПАСУВАЈЌИ ЈА БРАТУЧЕТКА Ѝ

ДЕВОЈЧЕТО ОД БИТОЛА СЕ УДАВИ СПАСУВАЈЌИ ЈА БРАТУЧЕТКА Ѝ

13-годишната Џесика Мемишовска вчера се удавила во базенот Довеџик кај Битола обидувајќи се да ја спаси својата 12-годишна братучетка, со која заедно ...
СЕ УДАВИ ДЕВОЈЧЕ ВО НЕОБЕЗБЕДЕН БАЗЕН ВО БИТОЛА ШТО НЕ Е ВО УПОТРЕБА

СЕ УДАВИ ДЕВОЈЧЕ ВО НЕОБЕЗБЕДЕН БАЗЕН ВО БИТОЛА ШТО НЕ Е ВО УПОТРЕБА

Девојче се удави во базенот „Довлеџик“ во Битола. Од Битолската полиција потврдуваат дека имаат таква пријава, а детали за случајот ќе објават подоцна ...
САЛАТА ЗА БОКС ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ ПРЕНАМЕНЕТА ВО БАЗЕН

САЛАТА ЗА БОКС ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“ ПРЕНАМЕНЕТА ВО БАЗЕН

Уште еден базен од денеска е ставен во функција во СЦ „Борис Трајковски“. Овој базенот изминативе 9 години не работеше бидејќи беше пренаменет во сала ...
МАРКО ПЕЈЧИНОСКИ, КОЈ СО НЕКРОЗА НА НОГАТА ГО ПРЕПЛИВА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО, БЕСПЛАТНО ЌЕ ТРЕНИРА ВО ОХРИДСКИОТ БАЗЕН

МАРКО ПЕЈЧИНОСКИ, КОЈ СО НЕКРОЗА НА НОГАТА ГО ПРЕПЛИВА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО, БЕСПЛАТНО ЌЕ ТРЕНИРА ВО ОХРИДСКИОТ БАЗЕН

Дванаесетгодишниот Марко Пејчиноски кој лани  на 28 август со некроза на ногата го преплива Охридското Езеро, на патеката од Свети Наум до Охрид, ќе м ...
БИТОЛА ДЕСЕТ ГОДИНИ ЧЕКА ПОКРИЕН БАЗЕН, СЕ ПРАВИ ПРОЕКТ

БИТОЛА ДЕСЕТ ГОДИНИ ЧЕКА ПОКРИЕН БАЗЕН, СЕ ПРАВИ ПРОЕКТ

Изградба на покриен базен во Битола е дамнешна желба на битолчани, но и дежурно ветување пред секои избори. Осум години со ред покриен базен со олимпи ...
БЕТОНСКИ ПЛОЧИ ОД 2 ТОНА СЕ ДРЖАТ НА ДРВЕНА ГРАЃА ВО ГРАДСКИОТ БАЗЕН ВО ВЕЛЕС

БЕТОНСКИ ПЛОЧИ ОД 2 ТОНА СЕ ДРЖАТ НА ДРВЕНА ГРАЃА ВО ГРАДСКИОТ БАЗЕН ВО ВЕЛЕС

Бетонски плочки тешки скоро 2 тона се потпираат со дрвени столбови, а просториите прокиснуваат во Градскиот базен во Велес. Откако во 1979 беше изград ...
ЗА НАСТАВНИЧКАТА СО КРСТОТ НЕМА ПРИЈАВА, А ДУШКО МЛЕКАРОТ БЕШЕ ОСУДЕН ЗА НАВРЕДА НА ГРУЕВСКИ

ЗА НАСТАВНИЧКАТА СО КРСТОТ НЕМА ПРИЈАВА, А ДУШКО МЛЕКАРОТ БЕШЕ ОСУДЕН ЗА НАВРЕДА НА ГРУЕВСКИ

За наставничката Жанета Петровска која на прославата на ВМРО-ДПМНЕ носеше погребален крст за Зоран Заев, ни полицијата ни обвинителството за сега нема ...
7 / 7 НАПИСИ