Таг: настава

1 3 4 543 / 43 НАПИСИ
МЕСТО ВО УЧИЛИШНИТЕ КЛУПИ, ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ СЕДНАА ВО СОВЕТНИЧКИТЕ КЛУПИ

МЕСТО ВО УЧИЛИШНИТЕ КЛУПИ, ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ СЕДНАА ВО СОВЕТНИЧКИТЕ КЛУПИ

Тетовските гимназијалци од македонските паралелки, во очекување да се реши нивниот просторен проблем, часовите од наставата ги одржуваат во големата с ...
ПО ЧАСОТ НА ПЛОШТАД, ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ДЕНЕСКА ПРОТЕСТИРАА ПРЕД ОПШТИНАТА

ПО ЧАСОТ НА ПЛОШТАД, ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ДЕНЕСКА ПРОТЕСТИРАА ПРЕД ОПШТИНАТА

По вчерашната „настава" одржана на плоштадот, денеска гимназијалците од македонските паралелки се собраа пред зградата на општина Тетово. Тие заедно с ...
ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ОСТАНУВААТ ДОМА

ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ОСТАНУВААТ ДОМА

Сѐ уште нема договор помеѓу Општината и родителите и наставниците од македонските паралелки од гимназијата „Кирил Пејчиновиќ“ за продолжување на наста ...
1 3 4 543 / 43 НАПИСИ