Таг: нови случаи

1 2 3 4 5 6 40 / 57 НАПИСИ
НОВИ 14 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.876 ТЕСТОВИ, И ДЕНЕСКА НЕМА ПОЧИНАТИ

НОВИ 14 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 2.876 ТЕСТОВИ, И ДЕНЕСКА НЕМА ПОЧИНАТИ

Во последните 24 часа се регистрирани 14 нови случаи на ковид-19 од направени 2.876 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случаи се о ...
13 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ВО ТЕТОВО И СКОПЈЕ, ДЕНЕСКА НЕМА ПОЧИНАТИ

13 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ВО ТЕТОВО И СКОПЈЕ, ДЕНЕСКА НЕМА ПОЧИНАТИ

Во последните 24 часа се регистрирани 13 нови случаи на ковид-19 од направени 3.404 тестирања, соопшти Министерството за здравство. 7 од новите случаи ...
ШЕСТ НОВИ БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД 3.147 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

ШЕСТ НОВИ БОЛНИ ОД КОВИД-19 ОД 3.147 ТЕСТОВИ, НЕМА ПОЧИНАТИ

Во последните 24 часа од направени 3.147 тестирања, регистрирани се 6 нови случаи на ковид-19 и тоа три во Скопје, два во Тетово и еден случај во Стру ...
ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 9 ПОЗИТИВНИ ОД 3.239 ТЕСТОВИ

ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И УШТЕ 9 ПОЗИТИВНИ ОД 3.239 ТЕСТОВИ

Од 3.239 тестирања во последниве 24 часа се регистрирани нови 9 случаи на ковид-19  и тоа по три во Скопје и Кичево и по еден во Битола, Штип и Дебар. ...
6 ПОЧИНАТИ, 29 НОВОРЕГИСТРИРАНИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19, 999 АКТИВНИ СЛУЧАИ

6 ПОЧИНАТИ, 29 НОВОРЕГИСТРИРАНИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19, 999 АКТИВНИ СЛУЧАИ

Регистрирани се уште 6 смртни случаи како последица на ковид-19 и 29 нови позитивни тестови од 3.856 тестирања, според податоците од Институтот за јав ...
УШТЕ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 53 НОВИ БОЛНИ ОД 2.691 ТЕСТ

УШТЕ 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 И 53 НОВИ БОЛНИ ОД 2.691 ТЕСТ

Во изминатите 24 часа од компликации на ковид-19 починаа 13 лица, од кои четири  во домашни услови, а девет во болница. Починати се 5 лица од Скопје ( ...
45 ПОЧИНАТИ ПРИЈАВЕНИ ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА, 20 УМРЕЛЕ ВО АПРИЛ, 105 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 946 ТЕСТИРАЊА

45 ПОЧИНАТИ ПРИЈАВЕНИ ВО ИЗМИНАТИТЕ 24 ЧАСА, 20 УМРЕЛЕ ВО АПРИЛ, 105 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 946 ТЕСТИРАЊА

Во последните 24 часа се пријавени вкупно 45 починати лица како последица на ковид-19, соопшти Министерството за здравство. Меѓу нив се и пријавени 20 ...
УШТЕ 35 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НАЈМЛАДИОТ НА 34 ГОДИНИ, И НОВИ 1.320 СЛУЧАИ ОД 4.738 ТЕСТОВИ

УШТЕ 35 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, НАЈМЛАДИОТ НА 34 ГОДИНИ, И НОВИ 1.320 СЛУЧАИ ОД 4.738 ТЕСТОВИ

Во последните 24 часа се регистрирани се 1.320 нови случаи на ковид-19 од направени 4.738 тестирања, соопшти Министерството за здравство. Новите случа ...
ПОЧИНАА УШТЕ 19 ЛИЦА, НОВ 541 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19, ВО БОЛНИЦА СЕ ЛЕКУВААТ 1.015 ПАЦИЕНТИ

ПОЧИНАА УШТЕ 19 ЛИЦА, НОВ 541 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19, ВО БОЛНИЦА СЕ ЛЕКУВААТ 1.015 ПАЦИЕНТИ

Деветнаесет лица починаа, а 541 нов случај на ковид-19 е регистриран во изминатите 24 часа од 2.789 тестирања. Новите случаи според градови се во : ...
УШТЕ 1.031 ПОЗИТИВЕН НА КОВИД-19 ОД 4.373 ТЕСТОВИ, 20 ПОЧИНАТИ НА ВОЗРАСТ ОД 50 ДО 93 ГОДИНИ

УШТЕ 1.031 ПОЗИТИВЕН НА КОВИД-19 ОД 4.373 ТЕСТОВИ, 20 ПОЧИНАТИ НА ВОЗРАСТ ОД 50 ДО 93 ГОДИНИ

Нови 1.031 случај на ковид-19 е регистриран изминативе 24 часа од направени 4.373 тестирања, а починаа 20 лица. Починатите се на возраст од 50 до 93 г ...
1 2 3 4 5 6 40 / 57 НАПИСИ