Таг: патници

1 6 7 871 / 71 НАПИСИ
СРБИЈА ГИ ПОЧНА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ СО КЛУЧНИТЕ ПОГЛАВЈА 23 И 24

СРБИЈА ГИ ПОЧНА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ СО КЛУЧНИТЕ ПОГЛАВЈА 23 И 24

Србија вечерва официјално ги отвори поглавјата 23 и 24 во пристапните преговори за ЕУ, најзначајните и најтешки поглавја што земја кандидат за членств ...
1 6 7 871 / 71 НАПИСИ