Таг: протест

1 59 60 61 62 63 66 610 / 658 НАПИСИ
ПРОТЕСТОТ СЕ ПРЕСЕЛИ ПРЕД ВЛАДАТА

ПРОТЕСТОТ СЕ ПРЕСЕЛИ ПРЕД ВЛАДАТА

Антивладиниот протест во Скопје продолжи пред Владата на Република Македонија, откако полицијата не им дозволи на демонстрантите да се движат кон Уста ...
ПОЛИЦИЈАТА ГО БЛОКИРАШЕ ПРИСТАПОТ ДО УСТАВНИОТ СУД

ПОЛИЦИЈАТА ГО БЛОКИРАШЕ ПРИСТАПОТ ДО УСТАВНИОТ СУД

Блокиран е мостот „Гоце Делчев“ во Скопје. Полицијата не им дозволува на демонстрантите од антивладиниот протест да се движат кон Уставниот суд како ш ...
ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО, ПОМАЛКУ ДЕМОНСТРАНТИ ОД ВЧЕРА

ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО, ПОМАЛКУ ДЕМОНСТРАНТИ ОД ВЧЕРА

Почна антивладиниот протест во Скопје. Демонстрантите што ги организира граѓанската иницијатива Протестирам од пред зградата на Специјалното обвинитeл ...
ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ, ДЕНЕСКА ПРОТЕСТ ПАК ВО 6

ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ, ДЕНЕСКА ПРОТЕСТ ПАК ВО 6

Денес во Скопје во 18 часот пред зградата на Специјалното обвинитeлство (СЈО) во Скопје продолжуваат протестите што ги организира граѓанската иницијат ...
ПРЕД ВЛАДА СЕ ПОТРОШИ БОЈАТА, СЕ ИЗМОРИЈА И ПОЛИЦАЈЦИТЕ

ПРЕД ВЛАДА СЕ ПОТРОШИ БОЈАТА, СЕ ИЗМОРИЈА И ПОЛИЦАЈЦИТЕ

Вечерва се уморија и полицајците што ја чуваа Владата. Бојата на демонстрантите им беше потрошена, па протестот пред Владата помина здодевно, јавуваат ...
ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

Со паролата „Нема правда,  нема мир“ и свирежи пред Влада, заврши вечерашниот протест на антивладините демонстранти во Скопје. Вечерва тие се движеа п ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

Протестот се пресели пред Влада. Демонстрантите ја потрошија бојата за шарање на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги па пред Влада нема акциј ...
ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА И ВО ОХРИД

ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА И ВО ОХРИД

Демонстрантите што бараат оставка од преседателот Ѓорге Иванов и повлекување на одлуката за аболиција на политичарите попладнево ја обоија зградата на ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

Антивладините демонстанти и вечерва ја сменија маршутата, тукушто минаа покрај седиштето на ЕУ и се упатија кон Собранието преку улицата „Кирил Методи ...
ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО

ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО

Антивладините демонстанти го почнаа протестот пред СЈО. Протестот го организира граѓанската инцијатива „Протестирам“. Тие бараат итно повлекување н ...
1 59 60 61 62 63 66 610 / 658 НАПИСИ